2777
2789
اها فهمیدم پول چی بوده بنظرم اصلا قشنگ نیست که سر پول باهم دعوا کنید با اون پول میخواستی چکار کنی؟ ...

پس انداز بود مثلامیخاستم براخودم کاریکنم باهاش .

مثل همین لیزرو خرید 

تو حسابم باشه لازم داشتم بکشم ازش اینطوری

بخدا اصلاا هیچ دلخوشی ندارم مثل زندانی هام توخونه نه پولی میده نه مسافرتی میبره تازه عروسم ولی تا سره خیابونم نبردتم 

من همسرم پولیکه خانوادم برادرم پدرم ایناداده به عنوان قرض ازم گرفته حالام چندوقتیه میخام نمیده میگیر ...

بهت خرجی نمیده؟ یا میگی این پوله که گرفته رو نمیده؟؟

تو حساب کتاب ماهانه که حقوق گرفت بگو ۳ تومن منم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟ حداقل ۳ دنگ ۳ دنگ می کرد

نکرد پدرم حرف نزد میگفت من فکرکردم دامادم فهم و شعور داره نگو نداشته خاک یرسرش ..

بقران دلم خونه الان ۳ماهه عروسی کردم منو ماه عسل نبرده هیچ براخیابون اینام رفتن التماسش میکنم دراین حد

پس انداز بود مثلامیخاستم براخودم کاریکنم باهاش . مثل همین لیزرو خرید  تو حسابم باشه لازم داشت ...

چرا تفریحی چیزی ندارید؟؟

شرایط مالیش اوکی نیست؟

ببین  اوایل زندکی یسری سختی ها هست مثل قسط و ....

اگه این طور چیزا دارید باید کنار بیای ولی حداقل ماهی یبار یا هر پنج شنبه یه تفریحی رو برنامه ریزی کنید برید

دوستاتون بیان خونتون اگر اونا هم ازدواج کرد 

یا برید بیرون یه خرید هر دفعه یه تیکه لباسی مانتویی .. وسیله خونه ای چیزی یه شامی

یسری مردا تجربه ندارن باید ازش بخوای تا اون کار رو انجام بدن

بهت خرجی نمیده؟ یا میگی این پوله که گرفته رو نمیده؟؟ تو حساب کتاب ماهانه که حقوق گرفت بگو ۳ ت ...

وای خواهر بقران ۵تومنم نمیده ب امام رضااگه دروغ بگم..

الان تو حساب پس انداز نزدیک همون پولیکه از من گرفته داره میگم بده میگه من نمیتونم بدم 

اون پولو دست بزنی سرد میشه دستم نمیتونم پول جمع کنم ..

میگم خب سره ماه بده میگه میخای چیکار هدفه مایکیه دیگه ازاین چرت و پرتا..

بابا اگه هدف یکی بود ک ۶دنگ خونه الان بنامت نبود ۳دنگش ب نام من بود..

ی مرد چقدرمیتونه بی رگ باشه  ..برادر زنش ب خواهرش پول بده پدرزنش به دخترش پول بده بعد بیاد اونو ازش بگیره نده

نکرد پدرم حرف نزد میگفت من فکرکردم دامادم فهم و شعور داره نگو نداشته خاک یرسرش .. بقران دلم خونه ال ...

باید قلقش بیاد دستت وقتی حالش خوبه باهاش این موصوع رو درمیون بزار که دوست داری خونه به اسم دوتاشون باشه

با دعوا و بحث نه با آرامش

یا بگو بعنوان کادو تولدی سالگرد ازدواجی چیزی ۳ دنگ ۳ دنگ کنه

بگو زندگی مشترک این طوریه باید تو همه چی شریک باشیم

چرا تفریحی چیزی ندارید؟؟ شرایط مالیش اوکی نیست؟ ببین  اوایل زندکی یسری سختی ها هست مثل قسط و ...

ببین بساز تراز من زن ندیدم توعمرم..

میگم بریم بیرون میگه بریم چیکار.

شامم که بیرون اصلا دلش نمیاد خسیسه 

خرید عروسیم برام اصلانکردن بقران من مردنم بهترازبودنمه خدافقط منو بکشه زودراحتم کنه

باید قلقش بیاد دستت وقتی حالش خوبه باهاش این موصوع رو درمیون بزار که دوست داری خونه به اسم دوتاشون ب ...

ای کاش حرفامو میفهمید حیف ..

بخدابابام چندبار تو حرفاش گفته بیامن پول بدم ازاین خونه ب اسم دخترمم بزن میگه خودم پول بنگا محضردستم بیاد میزنم ولی دروغ میگه اصلا پشت گوش میندازه .. ببین خیلی میدونه شوهرمن سنیم نداره ها ولی خیلیییی مارموزه 

ببین مامان منم بعد ۲۰ سال زندگی بابام خونه رو ۳ دونگ ۳ دونگ کرد  شوهرت برنامش چیه؟؟ به قول خود ...

وای من الان دوماهه کش لیفت میخام کلا شاید ۳۰تومنم نباشه نمیخره تومیگی ۱تومن خرج ماهانه بده بخدااصلا دلم سرده دوس ندارم تو این خونه باشه اول زندگیه منو نگاه تروخدا اینقدر دل سردی بوجوداورده