2777
2789
واینکه ی سوال دیگه؟؟  اصلا رنگ پوست سفیدتر میشه؟؟؟؟

از نظر تیرگی و اینا میگی؟؟ من خودم تیرگی نداشتم چیزی حس نکردم ولی خوب همون ریشه مو که در اثر تیغ و ژیلت هست باعث تیره تر شدن میشه اونا دیگه نیست یکی دو درجه فرق داره پوست نرم تر میشه

ولی دوستم میگه تاثیر دار رو تیرگی

البته میتونی در کنارش کرم و پماد های مخصوص رفع تیرگی استفاده کنی

جایی که من میرفتم مشاورش رایگان بود بپرس از دکتر اکثر جاها مشاوره رایگان دارن یا اپراتور های لیزر هم می تونن بگن چی بزنی اگه تیرگی زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس بدونم میگم

من همسرم پولیکه خانوادم برادرم پدرم ایناداده به عنوان قرض ازم گرفته حالام چندوقتیه میخام نمیده میگیره به مسخره یامیگه تو چقدر گدایی این حرفا خودشم اصلاپول نمیده هابگم بعدامیده عوضش درمیاد حالا من چیکارکنم چجوری پسش بگیرم ؟

بپرس بدونم میگم

خیلیم دلم گرفته خواهر اینام ندارم راهنماییم کنه ب مادرمم نمیتونم بگم ..

از طرفیم تو نامزدی کل طلاهامو گرفت خونه خرید ۶دنگ زد بنام خودم الانم سه ملیون صد جمع کرده بودم یجوری باالتماس گرفت حالا پس نمیده خیلی ناراحتم 

من همسرم پولیکه خانوادم برادرم پدرم ایناداده به عنوان قرض ازم گرفته حالام چندوقتیه میخام نمیده میگیر ...

یعنی خانوادت بهت قرض دادن تو هم دادی به شوهرت؟؟

برای کمک به دوتاتون بوده؟

یا فقط دادن به تو؟

خیلیم دلم گرفته خواهر اینام ندارم راهنماییم کنه ب مادرمم نمیتونم بگم .. از طرفیم تو نامزدی کل طلاها ...

خوبه باز زده به اسمت 

خونه داشتن خیلی بهتره از طلا داشتن و مستاجریه

چرا این پول رو ازت گرفته؟شغلش ازاده؟با پوله داره کار می کنا؟

یعنی خانوادت بهت قرض دادن تو هم دادی به شوهرت؟؟ برای کمک به دوتاتون بوده؟ یا فقط دادن به تو؟

مه پاگشا اینادادن ب منم 

مثلا مامانم عیدی اینااورده برامن ۴۰۰ ۵۰۰اینا هی دادن منم جمع کرده بودم خاک توسرم ک اینقدرتوسری خورم 

خوبه باز زده به اسمت  خونه داشتن خیلی بهتره از طلا داشتن و مستاجریه چرا این پول رو ازت گرفته؟ ...

ب اسم من نزده ک ۶دنگ زده ب اسم خودش 

.از من همه چیموگرفت طلاپول وام ازدواج همه چیمو گرفت 

مه پاگشا اینادادن ب منم  مثلا مامانم عیدی اینااورده برامن ۴۰۰ ۵۰۰اینا هی دادن منم جمع کرده بود ...

اها فهمیدم پول چی بوده

بنظرم اصلا قشنگ نیست که سر پول باهم دعوا کنید

با اون پول میخواستی چکار کنی؟؟ خرید کنی؟

بنظرم صحبت کردن خیلی بهتره 

بگو فلان چیزو میخوام بریم خرید امروز

ب اسم من نزده ک ۶دنگ زده ب اسم خودش  .از من همه چیموگرفت طلاپول وام ازدواج همه چیمو گرفت

وقتی طلاهاتو دادی تو نامزدی باید پدرت میگفت خونه گرفتی ۳ دنگ میزنی به اسم دخترم