2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما ها هم اینطوری هستن؟

2837 بازدید | 139 پست

من الا ده ساله ازدواج کردم از دوتا فرهنگ متفاوتیم 

الان نزدیک ۱۷روزه مادرشوهرم اومده خونمون 

یعنی از وقتی اومده فقط حس میکنم داره ازمون میکنه 

یعنی جرئت مداریم بگیم سره کوچمون یه کیلو سیب زمینی خوب داره 

میگه من بخرم ببرم 

یعنی اینکه ما بخریم براش 

همش میخواد از ما بکنه بده ب او برادر شوهرام 

نمیدونم من خیلی احترامش و دارم 

ولی وقتی در مورد خوراکی و اینا هی میگه من عصبی میشم 

کلی خریدم براش کردیم بازم همونه 

واقعا پشیمون شدم از انتخابم ببینید دیگه چیکار کرده 🥴

ن شکر خدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نع

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
خیلی سخته  یعنی حرف از مواد غذایی و عطر و لباس و قابلمه و اینا میزنه روان من بهم میریزه

بعضیا همینجور هستن چشم و دلشون گشنس همیشع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۱۷ روز مگه ادم خونه کسی میمونه! واقعا من این چیزا رو فقط اینجا میبینم

تازه اینطوری ک میبینم فک کنم چند ماه بمونه 

همشم میگه زنگ بزن مامانت بیا 

بابات بیاد 

مامانمم یه دفعه اومد دید خیلی سوالای شخصی میپرسه و فضولی میکنه دیگ نیومد 

فقط یه سر اومد یه روزم دعوتش کرد ک حرفی نباشه 

الان ۱۷روزه من تو خونه حبسم 

اصلا بفکر نیس

یا خدا

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
مادرشوهرم وقتی باما جایی میاد، پول بنزین رو میده با اصرار. هر وقتم  مادرشوهرت گفت فلان چیزو بخ ...

وای از وقتی اومده شاید نزدیک چند ملیون براش خرج کردیم 

بازم مادرشه چشمش کور عیبی نداره 

ولی میبینم به جوریه میخواد از من بکنه بده ب برادر شوهرام عصبی میشم 

بخدا من مامان و بابام کلی همینطوری بهم پول میدن الکی 

اصلا همچین چیزایی و ندیده بودم 

بچه بودم رفتم بینشون الان عقلم میرسه ک دیره