2777
2789
عنوان

دو سال از آخرین دیدار میگذره و من تا عبد در حسرت بودنت میسوزم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 31 پست
خیلی خیلی ناراحت شدم انشالله با انبیا همنشین بشه روحش شاد خدا ب شما و خانوادت صبر وآرامش بده عزیزم&n ...

مسری عزیزم ممنون 

فقط گفتم بنویسم یه کم سبک بشم 

داداشم آدم خیلی مذهبی نبود ولی آزارش هم به کسی نمی رسید  صبح که پاش را از خونه می گذاشت بیرون همیشه میگفت الهی به امید تو 

به خاطر دعای قشنگتون این یادم آمد 

۴ یا ۵ روز پیش مامانم بهم گفت فلانی خواب داداشم را دیده بوده تو خواب گفته بود من امام حسین و امام حسن همیشه میان پیشم  حواسشان بهم هست  امام حسن برام انار میاره گفته بود به مامانم بگو حالم خوبه 

مسری عزیزم ممنون  فقط گفتم بنویسم یه کم سبک بشم  داداشم آدم خیلی مذهبی نبود ولی آزارش هم ...

الهی عزیزم انشالله روحش در آرامش باشه مطمئنا جاش خوبه..خدا گلچین میکنه همیشه آدم های پاک و مهربون زود از پیشمون  میرن    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.