2777
2789
عنوان

کاش خواهر داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 36 پست
عزیزم ایشالا دختردار شی جای همه رو برات بگیره❤

دختر دارم اما هیچ وقت کاری ک مامانم با من کرد و نمیکنم 

مادرم من بچه بودم مشکلاشو با بابام حتی چیزای شخصی ام میگفت باعث خیلی مشکلا شده برام 

من اصلا بچگی نکردم باوغ زود رس هم گرفتم 

۱۳سالگی شوهرم و دیدم 

۱۴سااگی ازدواج کردم

نمیشه ک من ک نمیتونم از دست شوهرم یا خانوادش ناراحت میشم ب خودش بگم  ب مامانمم هر چی تو دلم با ...

من که خواهر دارمم باز خودممو خودم

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو سر زنش نکن ،شد ی تجربه برات حالا ازین ببعد مرز بینتون رو میدونی و دیگه یاد میگیری هیچ انتظاری ...

نه ندارم دیگه چون من با اون دختر خالم که صمیمیم بحثمون شد خواهره میپره وسط .. البته از دوتاشون ناراحتم🥺واقعا دلم شکست 

دختر دارم اما هیچ وقت کاری ک مامانم با من کرد و نمیکنم  مادرم من بچه بودم مشکلاشو با بابام حتی ...

دخترت وقتی به یه سنی رسید میشه باهاش دردو دل کرد مثلا بعد از مدرسه سن 18 سالگی،درست میگی الان باید بچگیشو بکنه

مثل من و مامانم

کاربر سال 97
بی معرفتی خواهرته حتما 

دوتا فاز متفاوتیم

بشدت همو دوس داریم ولی راجب هیچ مسئله مهمی ،درد دلی چیزی حرف نمیزنیم

بعضی وقتا باخالم حرف میزدم که اونم دهن لق بود بعد یساعت کل فامیل باخبر میشدن

میفهم چی میگی چون مامانم و خالم دقیقا همینطورن 

مامانم دهنش قرصه ولی خیلی غصه خوره منم چیزی باشه بهش نمیگم که یه غصه به غصه هاش اضافه نکنم خلاصه که عادتم شده این وضعیت

مامانم دهنش قرصه ولی خیلی غصه خوره منم چیزی باشه بهش نمیگم که یه غصه به غصه هاش اضافه نکنم خلاصه که ...

مامان منم همین مدلی هستش ، منم خواهر ندارم ، سخت هستش ک هیچکس نباشه ک باهاش راحت باشی و حرف بزنی ، ولی خواهرهای امروزی هم همشون خوب نیستن،همون بهتر ک تنهام

مامانم دهنش قرصه ولی خیلی غصه خوره منم چیزی باشه بهش نمیگم که یه غصه به غصه هاش اضافه نکنم خلاصه که ...

مامان من برهکسه بفهمه من ناراحتم با شوهرم دعوا میکنه سیاست نداره اصلا منم هیچی نمیتونم بهش بگم

من کلا با کسی صمیمی نمیشم، فقط با همسرم. کلا نمیتونم حرفامو به کسی بگم، همیشه به خودم میگم اگه دوستم باشه ناراحت میشه دشمنم باشه خوشحال میشه، در نتیجه هیچی حتی به مامانم ک خواهرامم نمیگم چون میگم غصه میخورن

مامان منم همین مدلی هستش ، منم خواهر ندارم ، سخت هستش ک هیچکس نباشه ک باهاش راحت باشی و حرف بزنی ، و ...

من دورم خیلی شلوغه ولی سیاهی لشکرن

مامان من برهکسه بفهمه من ناراحتم با شوهرم دعوا میکنه سیاست نداره اصلا منم هیچی نمیتونم بهش بگم

بیخود نبود حضرت علی با چاه درد دل میکرد