2777
2789

خواهرزادم سه هفته پیش اسهال و استفراغ شد سه ماهشه بردنش دکتر گفتن ویروسه عفونت وارد خونش شده ۱۲ روز بستری بود امروز مرخص شده ولی گفتن یه بار انکار تو بیمارستان تشنج کرده الان داروهای تشنج بهش دادن خواهرم خیلی ناراحته کسی تجربه داره چه طوریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه دارم دخترکوچیکه منم تو یکسالگی تشنج کرد

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤
هنوز بهش میدید عزیزم؟

تا پنج سالگیش استرس وترس داشتم.. کلی مطلب میخوندم راجع به بیماریش وفهمیدم این بیماری تاپنج سالگی خیلی امکانش بیشتره برای بچه ها..قرص دیازپام وشیاف دیازپام مخصوص تشنج وهمینطور شیاف استامینوفن همیشه همراهم بود.. باهرتبی که میکرد میمردم وزنده میشدم.. خداروشکر الان هفت ساله شده ولی بازم بایدمراقب بود

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤
تا کی ادامه میدن بعد قطع میکنن؟الانم میگه بی قراره برای همین دارو هست یعنی؟

پیش یه متخصص مغز واعصاب خوب ببرن... من شیراز هستم و دکترخوبی بود محمدحسین نامی بودتوی پروندش هست اسمش دکترکارکشته وباتجربه بود ونسخه، وبرنامه دارویی که داد برای چندسالش کافی بود و اینجورکه مشخص شد برای، دختر من بخاطر همون تب بالابوده وادامه دارنبود خداروشکر.. انشالله که خواهرزاده شما هم همین یکبارباشه خیلی بایدمراقب باشن پیگیری، کنن انشالله که چیزی، نیست