2777
2789
عنوان

واژینیسموس لطفا کسایی که بهشون برمیخوره نیان😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 136 پست

عزیزم مشکل شما بیشتر از جسمی روحیه باید بری روانشناس 

این میزان ترس بعد از چهارسال اصلا عادی نیست 

خودت باید به خودت کمک کنی از دست بقیه کار خاصی ساخته نیست 

به این فکر کن که کل زنهای دنیا دارن این کار رو انجام میدند و هیچکس هیچ اتفاق خاصی براش نیفتاده یا با این کار از بین نرفته 

شمام مثه بقیه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه سایت هست به اسم ماماسایت که خانم خیابانی که ماما هستن مسئولش هستند  خیلی ها تا حالا مشکل واژینیسموس داشتند و توسط خانم خیابانی درمان شدن  پیجم دارند به همین اسم ماماسایت حتما هم به پیج هم به سایت سر بزنید آن شالله مشکلتون حل میشه

اسی منم این مشکلو دارم؛ راستش من قبل ازدواج با کسی رابطه داشتم و چون نمیخواستم پرده پاره شه خودمو سف ...

نه بابا من اصلا نمیدونستم چی به چیه از همون شب اول عروسی این ترس و سفت کردن بی اراده تو وجودم بود😔

میشکنه دردسر میشه

دیگه نه در اون حدی که بشکنه اروم  بعد بشکنه هم چیزی نمیشه میاد بیرون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
منم خیلی میترسیذم چقدر گریه کردم. ولی باید رو خودت کار کنی اگه زندکیتو دوست داری. نشدنی نیست خواهر ف ...

باید خودمو کنترل کنم اره دیگه دکترا که هیچ راهی ندارن بدتر در میدن ادمو

عزیزم مشکل شما بیشتر از جسمی روحیه باید بری روانشناس  این میزان ترس بعد از چهارسال اصلا عادی ن ...

اره بخدا منم همیشه از همین ناراحتم میگم چرا نباید بتونم چرا فک میکنم میمیرم ولی بازم اون موقع در حد مرگ میترسم و درد دارم