2777
2789
عنوان

واژینیسموس لطفا کسایی که بهشون برمیخوره نیان😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 136 پست
امیدوارم بتونم🥺 من از این میترسم که واسم همین اتفاقا بیفته چقد سخته واقعا هیچ راه حل درستی دکترا ند ...

تهش نتونستی برو روانپزشک دارو ارامبخش میده بی خیال میشی تصمیمتو میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت نباید به گریه هات توجه کنه وباید یه کم جدی تر باشه چنددفعه این کارو انجام بده تمومه شمام دردت از بین میره از بس به دخترا تو بچگی و نوجوانی تذکر میدن و عفت و پاکدامنیو بشدت و پررنگ بصورت وسواسی میکوبن تو مخمون تو مسایل زناشوییه آینده مشکل پیدا میکنیم سریالای مزخرف تلوزیونو بگو که زن و مرد فقط دارن پاچه همو میگیرن و دختری که چادریه و سبیل داره پاچه پسرارو میگیره باعفتتره

همسرت نباید به گریه هات توجه کنه وباید یه کم جدی تر باشه چنددفعه این کارو انجام بده تمومه شمام دردت ...

آره دقیقا منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم سنم کم بود دیگه مشکلم کاملا جدی شد

تازه یکی از فامیلامون که تازه ازدواج کرده بود منو ترسوند گفت تا یک سال آدم درد داره همین بدترم کرد خدا ازش نگذره😐💔

من هر کار میکنم نمیشه شوهرمم بیچاره میبینه خیلی اذیتم چیزی نمیگه ولی هر کی بود تا حالا صبرش تمو ...

عزیزم میفهمم منم همینجوری بودم حس میکردم غیر ممکنه بتونم راحت رابطه داشته باشم ولی تونستم و الان من میرم درخواست رابطه میکنم

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
آره دقیقا منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم سنم کم بود دیگه مشکلم کاملا جدی شد تازه یکی از فامیلامون ...

همینهههههه همینا باعث میشن بترسی تصورت رو از رابطه عوض میکنن تو فک میکنی همش درده ولی اینجوری نیست

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
همینهههههه همینا باعث میشن بترسی تصورت رو از رابطه عوض میکنن تو فک میکنی همش درده ولی اینجوری نیست

آره دقیقا همش میگفتن درد داره و آدم خیلی اذیت میشه انگار دنیا رو سرت خراب میشه و ۷ مرحله داره واقعا ۷ تا رو نتونستم درک کنم😐

آره دقیقا همش میگفتن درد داره و آدم خیلی اذیت میشه انگار دنیا رو سرت خراب میشه و ۷ مرحله داره واقعا ...

به شوهرت بگو با دست برات انجام بده خیلی تاثیر داره خودتو نباز عزیزم بیشتر خانوما تجربه ش میکنن

به شوهرت بگو با دست برات انجام بده خیلی تاثیر داره خودتو نباز عزیزم بیشتر خانوما تجربه ش میکنن

ان شاءالله بتونم مشکلمو حل کنم مرسی از راهنمایی همتون

ان شاءالله هیچ زنی تو دنیا این مشکلو نداشته باشه دیگه😢

ان شاءالله بتونم مشکلمو حل کنم مرسی از راهنمایی همتون ان شاءالله هیچ زنی تو دنیا این مشکلو نداشته ب ...

دردت بخاطر بکارته که هنوز هست منم این مشکلو داشتم امابالاخره تونستم ببین بعدازاتمام پریود یکم اون قسمت ازاد تره اون موقع انجام بدید و سعی کن لذت  ببری خودت کنترل کن رابطه رو بکارتت بره دیگع دردی نیست 

اره همینم من نفهمیدم آخر حلقویه یا ن هر دفعه میرم یادم میره بپرسم دکترا هم نمیگن

پردتون حلقوی هست ..همانطور که یکی از دوستان گفت ، روزهای بعد از اتمام پریود با استفاده از ژل آزمایش کنید ..دکتر هم برید

دردت بخاطر بکارته که هنوز هست منم این مشکلو داشتم امابالاخره تونستم ببین بعدازاتمام پریود یکم اون قس ...

یه سوال حالا حذفم نکنن

بکارت اگه حلقوی باشه از بین نمیره درسته باید جراحی بشه؟ چون من نمیدونم هنوز چجوریه