2777
2789
عنوان

واژینیسموس لطفا کسایی که بهشون برمیخوره نیان😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 136 پست

یجا خودت خسته میشی شل میکنی پاره میشه بکارت سرخودمم اومد ترس ودرد اخرشم دوماه خونریزی داشتم دوسانت از داخل واژن پارگی داشتم دکتر بخیه نزد گفت بزار خودش خوب بشه بدتر از اون بعدش ارگاسمو تجربه نکردم بدترش که از هم جدا شدیم مشگلی پیش اومد والان رابطه هم ندارم دلخوشیم ندارم اینهمه ترس اخرشم هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفسسسس عمیییق بکششش کاملا خودتو رها کن آزاد به درد فکر نکن فقط لذت ببر والا من اینقدر میترسیدم شوهرم ...

من هر کار میکنم نمیشه شوهرمم بیچاره میبینه خیلی اذیتم چیزی نمیگه ولی هر کی بود تا حالا صبرش تموم میشد

منم یک ماه اول همینجور بودم. خیلی ببخشیذ یه جوری میشدم انگار اصلا راهش بسته میشد .اولا خیلی ببخشیذ ش ...

اره منم فک میکنم بسته یا مثلا فک میکنم جای عمل سزارینم باز میشه خیلییییی ترسم زیاده بیش از حد

اسی منم این مشکلو دارم؛ راستش من قبل ازدواج با کسی رابطه داشتم و چون نمیخواستم پرده پاره شه خودمو سفت میکردم و احساس میکنم به خاطر اونه که بعد ازدواجم این شکلی شد؛ میخواستم ازت بپرسم شمام قبل ازدواج رابطه داشتی؟

از شمع استفاده نکنی .گذشته از امکان بیماری ، هر اتفاقی ممکنه بیفته .شاید شکست...دکتر برو و مشکلت را ...

بخدا هر دکتری میرم میگن آمپول بوتاکس که من آمپول زدم و نتیجه نگرفتم نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم یه بار انقد ناراحت شدم فقط دعا میکردم بمیرم خیلی واقعا سخته انگار هیچ راهی نداره ادمو ناامید میکنن🥺

اره منم فک میکنم بسته یا مثلا فک میکنم جای عمل سزارینم باز میشه خیلییییی ترسم زیاده بیش از حد

منم خیلی میترسیذم چقدر گریه کردم. ولی باید رو خودت کار کنی اگه زندکیتو دوست داری. نشدنی نیست خواهر فقط عزم و اراده

یجا خودت خسته میشی شل میکنی پاره میشه بکارت سرخودمم اومد ترس ودرد اخرشم دوماه خونریزی داشتم دوسانت ا ...

امیدوارم بتونم🥺 من از این میترسم که واسم همین اتفاقا بیفته چقد سخته واقعا هیچ راه حل درستی دکترا ندارن واسه این مشکل🤕

دوست عزیز منم مثل تو بودم هیچیت نیست پیشنهاد دوستی بده بگم چکار کنی 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊