2777
2789
عنوان

واژینیسموس لطفا کسایی که بهشون برمیخوره نیان😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 136 پست
اره اینم همون مشکله منم وقتی از این مشکلم حرف میزنم تموم تنم میلرزه از ترس خیلی بده بخدا عذاب میکش ...

هر دکتری رفتم کوفت سرش نمیشه همش چرت و پرت بهم میگن☹️

هی خدا کمکمون کنه

من ک ب بعضیا میگم بهم میخندن نمیدونن چ بده هوف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دکتری رفتم کوفت سرش نمیشه همش چرت و پرت بهم میگن☹️ هی خدا کمکمون کنه من ک ب بعضیا میگم بهم میخن ...

اره بخدا اصلا درک نمیکنن حالا مردم به کنار دکترا اصلا نمیفهمن راهش چیه😐

قدیما میگفتن این مشکل با جادو به وجود میاد و مثلا یکی دیگه عاشق شوهره یا زنه بوده نمیخواد بزاره رابطه داشته باشن الان کم کم مردم دارن میفهمن یه بیماریه

شاید ولی خب اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم خود به خود سفت میشم و دردم شدیدتر میشه

من اوایل خیلی از رابطه میترسیدم به دکتر گفتم برام ژل لیدوکادئین تجویز کرد زایلو ژل اسمش 

از داروخونه بگیر قیمتی نداره هم روان میکنه هم بیحس 

من بعد این همه سال هموزم گاهی ازش استفاده میکنم واسه اولین رابطه ام واقعا کارساز بود یه بیحسی جزئی میده که خیلی برات خوبه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

نفسسسس عمیییق بکششش کاملا خودتو رها کن آزاد به درد فکر نکن فقط لذت ببر والا من اینقدر میترسیدم شوهرم نزدیک میشد من میرفتم عقب کلا پاهام قفل میشد ولی با کمک شوهرم تونستم

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
یه دکتر بهم گفت از دیلاتور استفاده کن من ترسیدم حالا نمیدونم شمعو بتونم یا ن🥲

از شمع استفاده نکنی .گذشته از امکان بیماری ، هر اتفاقی ممکنه بیفته .شاید شکست...دکتر برو و مشکلت را حل کن ، خدای ناکرده شوهرت ازت دور نشه 

بازم تاثیر نداشت امتحان کردم

برا منم نداشت حتی لیدوکائین استفاده کردم ولی فقط ترسم بیشتر میشد عزیزم با کمک همسرت میتونی حلش کنی

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
من اوایل خیلی از رابطه میترسیدم به دکتر گفتم برام ژل لیدوکادئین تجویز کرد زایلو ژل اسمش  از دا ...

من استفاده کردم چندین نوع پماد بی حسی و ژل الان دکتر بهم قرص دیازپام داده هنوز نخوردم☹️