2777
2789
عنوان

واژینیسموس لطفا کسایی که بهشون برمیخوره نیان😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم..حتی وقتی ب رابطه فکر میکنم از ترس میمیرم😑 ی بار رابطه داشتم ۲ ماه طول کشید ادمه سابق ...

بعد دیگ رابطع ندارین از اونموقع؟همسرتون چیزی نمیگه؟

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
ببخشید میشه توضیح بدید چیه؟ میخوام بدونم ..کم سن هم نیستم شاید به دردم بخوره 

نمیتونی رابطه داشته باشی درد شدید داری و ماهیچه های واژن غیرارادی منقبض میشن من اول فک میکردم خودم اینجوریم ولی تازه فهمیدم یه نوع بیماریه و خیلیا درگیرش میشن

دقیقا منم همینطورم، اصلا دوست ندارم برم پزشک زنان و معاینه بشم، یکبار که دکتر کلا دعوام کردو معاینه ...

اره منم بعد از جراحی حس میکنم بدتر شدم

بعضی از دکترا با بی سوادیشون بدتر ادمو سکته میدن درک درستی ندارن از این بیماری

بعد دیگ رابطع ندارین از اونموقع؟همسرتون چیزی نمیگه؟

امیدوارم گارد نگیرین بهم دوست عزیز ولی من تو دورانه دوستی رابطه داشتم و هنوز تازه قراره همسرم بشن

ولی از ترسم به هرکی میگم میگه بعده ی مدت درست میشه..ولی من حتی فکر بهشم ستون فقراتم و میلرزونه و از ترس میمیرم😑

نمیدونم چیکار کنم

سکستراپ رفتید؟

نه

من رفتم یه دکتر گفت راه حلش بوتاکسه آمپول می‌زنی بی حس میشه عضلات تا ۶ ماه ولی تاثیری نداشت بعدش گفت باید بر ترست غلبه کنی واقعا متاسفم براش خدا ازش نگذره ۲ تومنم پول گرفت برا آمپول بی تاثیر مزخرفش😐

منم اینجوریم..حتی وقتی ب رابطه فکر میکنم از ترس میمیرم😑 ی بار رابطه داشتم ۲ ماه طول کشید ادمه سابق ...

اره اینم همون مشکله

منم وقتی از این مشکلم حرف میزنم تموم تنم میلرزه از ترس

خیلی بده بخدا عذاب میکشم🥺

امیدوارم گارد نگیرین بهم دوست عزیز ولی من تو دورانه دوستی رابطه داشتم و هنوز تازه قراره همسرم بشن و ...

اگه قرار همسرت بشه کاریت ندارم😛😄.نترس عزیزم بعدازمدتی درست میشه اون باراولتون بوده براهمون اذیت شدی

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚