2777
2789

تبش قطع نمیشد؟

دختر من کوچیک بود لکوپنی شد،چند روزی بستری بود بعدشم خوب شد خدا را شکر

اگه اشتباه نکنم اسم داروهایی که توی سرم میزدن،سفتازیدیم و آمیکاسین،یه همچین چیزی بود.

نگران نباش دختر شما هم انشاالله به زودی خوب میشه

تبش قطع نمیشد؟ دختر من کوچیک بود لکوپنی شد،چند روزی بستری بود بعدشم خوب شد خدا را شکر اگه اشتباه ن ...

تب کرد ولی قطع شد. روی پوستش آبسه زد بعد که آزمایش دادن تشخیص نوتروپنی داده شد. میشه بگید تا کی دارو مصرف کردید؟

کجا بستری کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوتروپنی خودش بیماری نیست

بلکه علامتی از بیماریه

مثلا منشاش میتونه عفونت باشه یا هرچیز دیگه ای

یه دوره انتی بیوتیک تزریقی بهش میدن اگه رفع شه احتمال عفونت داده میشه اگه نه که باید بررسی بیشتر بشه 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
نوتروپنی خودش بیماری نیست بلکه علامتی از بیماریه مثلا منشاش میتونه عفونت باشه یا هرچیز دیگه ای یه ...

ولی برای دخترم اسم بیماری رو این گفتن. البته هنوز علت نوتروپنیش مشخص نیست که ژنتیکی یا دوره ای. 

می خوام بدونم کسی تجربه ای داره که چه آزمایشایی لازمه؟ تا کی باید دارو بگیره؟

ولی برای دخترم اسم بیماری رو این گفتن. البته هنوز علت نوتروپنیش مشخص نیست که ژنتیکی یا دوره ای.  ...

اطلاع بیشتری ندارم عزیزم

انشالله چیز مهمی نباشه و به زودی رفع بشه🙏

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
تب کرد ولی قطع شد. روی پوستش آبسه زد بعد که آزمایش دادن تشخیص نوتروپنی داده شد. میشه بگید تا کی دارو ...

عزیزم همون چند روزی که بیمارستان بودیم سه چهار روز شد داروی تزریقی و بعدشم هم یه هفته بهش آنتی بیوتیک دادم

میدونی که گلبولهای سفید خونش یعنی نوتروفیل ها کم شده و چون بدن ضعیف شده امکان اینکه دچار عفونت بشه زیاده به خاطر همین آنتی بیوتیک میدن و فکر کنم توی سرم هم غیر از آنتی بیوتیک داروهایی میزنن برای اینکه بدن بتونه گلبول تولید کنه و به مغز استخوان آسیب نرسه.البته طبق اطلاعات ناقص من😅

ما توی اتاق ایزوله بستری بودیم.

اصلا جای نگرانی نیست

عزیزم همون چند روزی که بیمارستان بودیم سه چهار روز شد داروی تزریقی و بعدشم هم یه هفته بهش آنتی بیوتی ...

ممنون عزیزم. ایشالا که بچتون همیشه سالم باشه. اگه تهران هستید اسم بیمارستان و دکتر رو هم بگید.ممنون

ولی برای دخترم اسم بیماری رو این گفتن. البته هنوز علت نوتروپنیش مشخص نیست که ژنتیکی یا دوره ای.  ...

ن بابا خدا نکنه ژنتیکی باشه،من خیلی بچه ها رو دیدم اینجوری شدن،احتمالا ویروسی چیزی گرفته،بدنش نتونسته مبارزه کنه ضعیف شده ،گلبولهاش کم شده،الکی بد به دلت راه نده،شما که بردی دکتر،خودش بهتر از من و شما تشخیص میده،دکتر اطفال خوب برو که اینقدر نترسی و مطمین بشی

ممنون عزیزم. ایشالا که بچتون همیشه سالم باشه. اگه تهران هستید اسم بیمارستان و دکتر رو هم بگید.ممنون

ممنون عزیزم.نگران نباش گل دخترت زود خوب میشه.

نه تهران نیستم،براش آیه الکرسی میخونم،مرخص شدید انشاالله بیا توی همین تاپیک تگم کن بهم از حالتون خبر بده

عزیزم نتروپنی دخترشما خوب شد؟

تحت نظره. هر ماه آزمایش خون میده و نوتروفیل چک میشه. البته هنوز نوتروفیل پایینه ولی از لحاظ جسمی هیچ مشکلی نداره خداروشکر. هیچ دارویی هم مصرف نمیکنه. منتظریم که ببینیم بالاخره بدن می تونه نوتروفیل بسازه یا نه

عزیزم نتیجه درمان نوتروپنی چیشد میشه راهنماییم کنید .پسرمنم آبسه پوستی شد بستری شد تشخیص نوتروپنی دو ...

عزیزم پست بالا جواب دادم. باز اگر سوالی داشتی بگو