2777
2789
عنوان

مخاطب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3920 بازدید | 229 پست
اونوقت اگه واقعا شوتی باشه چی ؟

بعد جنس سفارش بده 😢

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شمارشو بردار ب یه آقا بده بزنگه

سلام خوبی من هنوز ذهنم مشعوله باباش شماست .چی شد آخر پیداش کردین ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟ خیلی فکرم مشغول شده ولی اگه واقعا از اون خاله بدا بود پاک میکرد دیگه نه ؟

خب شاید یادش رفته پاک کنه  یا  بعدا لازمش میشه😂😂😂 شوخی میکنما

به همه خوبی کن حتی اگه بهت بدی کردن🙃🖤
اگه شوتی بود که بگو حتما شماره اشتباه پیام دادم و بلاک کن 

آره باید همین کار کنم .شمارشم ذخیره کنم فک کنم وات عکسی چیزی میزارن اگه از اون زنا باشن 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
چجوری میتونم بفهمم واقعا چکارست این خاله ؟

اول بهش بزنگ اگع دیدی روشن ،ی دستی بزن بهش خودتو اقا جابزن و بگودنبال دختر ترگل ورگلی ببین چی میگه عکس العملش چیه ،مثلا بگو فلانی معرفیت کرده

نه فرشته ام نه شیطان..
آره عزیز دلم پیداش کردیم بیمارستان بود تو راه حالش بد شده بود

خداروشکر ک الان حالشون خوبه ایشالا ک همیشه سالم باشن و سایشون مستدام 

نه عزیرم خاله کلا به همونی که فکر میکنی میگن 

اونارو‌بهشون‌همون شوتی میگن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من همسرم راننده تریلی بود چن سال پیشا توگروه باربری شماره ذخیره مرده بود مثلا باربری فلان..بعد پروفا ...

نه خب اگه چیزی بود ک باز یادآوری نمیکرد

بچه ها شوهر اسی قاچاق چیه ب پلیس گزارش بدین

😂😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️