2777
2789

من خودم متاهلم و کارمندم هستم یه خواهر دارم شش سال از خودم کوچیکتره جدا شده و مادرم خیلی خیلی لوسش کرده حتی شده با پسر دوست شده وقتی گندش در اومده مادرم گفته خودم خبر دارم و همیشه همه گند کاریاشو ماس مالی میکنه خواهرم خیلی بی حیا و بی ادب شده و اصلا احترام کوچیکی بزرگی سرش نمیشه 

مادرم از همه ما میکنه برا اون هر ماه من بهش یه مقدار پول میدم یواشکی برا خاهرم لباس میخره و هر بار میرن بازار براش کباب میخره حتی برا خودش نمیخره برا اون میخره خاهرمم یه آدم خودخاه و بی رحمه حتی نمیگه چطور جلو چشم مادرم بشینم کباب بخورم پیتزا بخورم اصلا براش مهم نیست بحث اصلیو پست بعدی میگم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

همین خواهر تو امضات؟

یعنی بعدا میاد میخونه اینارو؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من خیلی در حق مادرم لطف میکنم چون پدرم فوت شده و سرپرست نداره و داداشامم زیاد زبرو زرنگ نیستن همیشه براش لباس میخرم کمکش میکنم و ماهی چند بار دعوتشون میکنم خونم ولی ازین می‌سوزم من وقتی با این خواهرم دعوام میشه مادرم سنگ اونو به سینه میزنه و زود با من قطع ارتباط میکنه و در مقابلم جبهه میگیره مثلا خواهرم تویه جمع شلوغ به من گفت گه نخور منم بهش گفتم خواهشاً اون چیزی که لایق خودته به من نگو ازون روز مادرم با من قطع رابطه کرده بنظرتون با همچین آدمی چه برخوردی داشته باشم؟

خواهرت خیلی بچه هست هنوز ذهنش رشد نکرده و بزرگ نشده با این رفتار مامانت هم هیچوقت بزرگ نمیشه و تو حالت بچگی میمونه

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
همین خواهر تو امضات؟ یعنی بعدا میاد میخونه اینارو؟؟

نه گلم یه خواهر دیگه دارم یه سال از خودم بزرگتره و مجرده این درد مشترکمون هست 

نه یه خواهر دیگه دارم یه سال از خودم بزرگتره ولی مجرده

آها خداروشکر 😅

مادر منم تبعيض قائل میشه کاریشم نمیشه کرد تهشم دودش تو چشم جفتشون میره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اینقدر سلیته بوده شوهر بدبختش طلاقش،داده دیگه .من جات باشممم دهان اون خواهرتووو چاک میدم محلش نکن اس ...

خواهرم اصلا برام مهم نیست مسئله م برخورد مادرمه واقعا براش متاسفم ماه آخر بارداریم خیلی ناراحتم کردن واگذارشون کردم به خدای احدو واحد