2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمکم کنید جحوری با مادرم رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 30 پست
آها خداروشکر 😅 مادر منم تبعيض قائل میشه کاریشم نمیشه کرد تهشم دودش تو چشم جفتشون میره

آره دودش تو چشم خود مادرم میره چون خواهرم خیلی بی حیا و سلیطه شده و دیگه مادرمم نمیتونه کنترلش کنه ولی مگه کنم دخترش نیستم این همه تبعیض از کجا میاد

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من مگه مجبوری؟؟خب قطع رابطه کن یه مدت  بلکه نبودت حس بشه  خودشون بیان طرفت..زیادی دور ...

خیلی خیلی محبت میکنم مادرم و خانواده م خیلی منو شوهرمو تو زحمت میندازن منم دلم میسوزه میگم پدر ندارم بزار من یکم دلسوزی کنم ولی مادرم وظیفه میدونه برام 

آره دودش تو چشم خود مادرم میره چون خواهرم خیلی بی حیا و سلیطه شده و دیگه مادرمم نمیتونه کنترلش کنه و ...

بچه های آخر بعضا

و اونایی که زبون درازن  و بی ادبن همیشه عزیزترن

حالا یا از ترسه زبونه یا از ترس ترک شدن و تنها موندن

واقعا رای نداره من خیلی حرف زدم فقط متهم شدم به حسادت به خواهر کوچیکتر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه های آخر بعضا و اونایی که زبون درازن  و بی ادبن همیشه عزیزترن حالا یا از ترسه زبونه یا از ...

بچه آخر نیست وسطه ولی حتی وقتی هم متاهل بود مادرم بی حدو حصر احترام شوهر اونو می‌گرفت شوهر من بی نهایت مرد محترمی هست ولی مادرم خیلی اون زمان بی ارزش نگاش میکرد همیشه با خودم میگم آه شوهرم و ظلم مادرم در حق ما زندگی خاهرمو نابود کرد

بچه آخر نیست وسطه ولی حتی وقتی هم متاهل بود مادرم بی حدو حصر احترام شوهر اونو می‌گرفت شوهر من بی نها ...

فاصله ات رو حفظ کن تا درگیر مشکلاتشون نشی

وگرنه هر روز یه مشکل جدید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خب دوس پسر داشته گندش پیش کیا دراومده؟ یعنی کسی دخالت کرده از فامیل؟

نه گلم داداشم فهمید گفت چرا با پسرا دوست شده گوشیو ازش گرفت مادرم گفت خودم در جریانم شما حق دخالت ندارید و با داداشم یه دعوای بزرگ کرد و از خونه انداختش بیرون و گفت برگردی خونه ۱۱۰ خبر میکنم الان خواهرم علننا با دوس پسرش جلو چشم ما تصویری حرف میزنه و ما جرات نداریم چیزی بگیم

فاصله ات رو حفظ کن تا درگیر مشکلاتشون نشی وگرنه هر روز یه مشکل جدید

آره همینکارو میکنم خیلی دلم ازشون چرکین شده 

بنظرت کمک هامم ازشون سلب کنم ماهانه نزدیکه ۷۰۰ پول به مادرم میدم به علاوه لباس و خوراکی و کارهای دیگه

نه گلم داداشم فهمید گفت چرا با پسرا دوست شده گوشیو ازش گرفت مادرم گفت خودم در جریانم شما حق دخالت ند ...

خب مادرتون خیلی داره تبعیض قائل میشه. حالا شما یا خواهر بزرگت اگر این کارو کرده بودی داداشت میزد کبودت میکرد 

بنظر من یمدت با مادرت رابطه رو کم کن

دلیل نمیشه چون نسبت خونی داری همش دلت بسوزه

آره همینکارو میکنم خیلی دلم ازشون چرکین شده  بنظرت کمک هامم ازشون سلب کنم ماهانه نزدیکه ۷۰۰ پو ...

وااااااااااااااا..چ چیزا..دختر دیگ انقدر این کارو کردی  وظیفت نیدونن بخدا..ولشون کن تا ب خودشون بیان.مگه بدهکاری بشون

بعدم فک کن شوهرتم یه وخ ناراضی باشه

خب مادرتون خیلی داره تبعیض قائل میشه. حالا شما یا خواهر بزرگت اگر این کارو کرده بودی داداشت میزد کبو ...

یه خواهر دارم یه سال از خودم بزرگتره ۲۹ سالشه مدام کار میکنه خرج خونه رو میده مادرم بهش میگه پیرزن ترشیده حرفهای خیلی زشت بهش میگه من بهش میگم گناه داره اینجوری نگو میگه حقشه ولی مادرم یواشکی با این یکی  خاهرم می‌ره بازار ادکلن و تیشرت گرون میخره برا دوست پسرش و از خرجی بقیه میگیره برا این 

همش میگه این دخترم مثل ملکه س خوشکله هرجا می‌ره کلی خواستگار داره ولی خدایی من میترسم شوهر کنه چون اخلاقش خیلی خیلی بده و مطمینم هیچ مرد قبول نمیکنه اینو

وااااااااااااااا..چ چیزا..دختر دیگ انقدر این کارو کردی  وظیفت نیدونن بخدا..ولشون کن تا ب خودشون ...

آخه من خودم کارمندم عزیزم و شوهرم خبر داره ظاهراً ناراضی نیست دیگه خدا میدونه قلبا راضی باشه یا خیر 

بخدا آذر امسال دقیقا سه سال تمامه من ماهی هفتصد دادم مادرم به اضافه اون همه دعوتو خوراکی و لباس ووووو....