2777
2789

سلام بچه ها من ماه پیش پریود شدم برای جلوگیری روز پنجم پریودیم ال دی خوردم تا چند روز پیش تموم شد اولین بارم هست که دارم ال دی مصرف میکنم بعد تموم شدن بستم سه چهار روز بعد پریود شدم یعنی 16 ام از دیروز خونریزیم کم شده ولی خب خونریزی دارم خیلی کم از فردا دوباره باید بسته دوم ال دیمو شروع کنم خونریزیمم مثل خونریزی پریودی خونه لکه بینی و اینا نیست بعد چون من معمولا شیش روز پاک میشم ترسیدم نکنه باردار باشم توروخدا ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین آخه امروز عصر که بیدار شدم پهلو سمت راستم از پشت یکم درد میکنه البته کولر هم روشن بود واسه همین میترسم نمیدونم خونریزیم و درد کمرم از لانه گزینیه؟ یا پریودمو درد کمرم به خاطر سرما کولره؟ 

معمولا  وقتی ال دی میخوری موقع پریودی خونریزی کمتری داری

واقعااااا؟ مرسی ازتون یکم خیالمو راحت کردین خواستم بیبی بزنم اما خیلی عذر میخوام ببخشید قاطی ادرارم رگه خون میاد خب خونم بیبی رو مثبت نشون میده واسه همین نشد بیبی بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.