2777
2789
عنوان

ازمایش ادرار دختر ۱۸ ماهه م

95 بازدید | 5 پست

سلام خانما لطفا هر کس بلده راهنمایی کنه من دخترمو بردم چکاب همه چیزش خوب بود فقط ازمایش ادرار دکتر گفت یکم عفونت داره ک دارو داد سفکسیم ۱۰۰ پنج روز مصرف کرد دخترم بعد دوباره بردم ازمایش الان بازم عفونت نشون داده و خون تو ادرارش بوده خیلی ترسیدم تو نت خوندم نوشته از عفونته ولی خودم نگرانم الان بازم میخوام ازش ازمایش بگیرم واقعا گیج شدم میشه کمکم کنید هر کس تجربه داره

موقع نمونه گرفتن درست میشوریش؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خون پروتیین باکتری تو ادرارم بود و رنج گلبول سفید ادرارم هم زیاد بود

تشحیص عفونت ادراری بود

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
اره شستم تمیز و خشک کردم ولی دخترم خیلی اذیت میکنه تا از ش نمونه بگیرم میگم شاید از اون بوده باشه&nb ...

با کیسه بگیر اینبار سرپاش نگیر

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد