2777
2789
عنوان

تمام مستاجرهای ما زن بیوه هستن😎😐

2813 بازدید | 28 پست

دو تا آپارتمان کوچیک داریم یکی تو شهرستان یکی هم تهران.

یکیش رو سه بار اجاره دادیم یکیش رو هم ۴ بار.

تمامشون هم زن بیوه بودن

دفعه ی پیش به همسرم گفتم که دوست ندارم دیگه خونه رو به زن بیوه بدی گفت شانسی بوده تا حالا ولی دیگه نمیدم.

تا اینکه این خونه تهرانمون رو فروختیم. خریدار پولش کم بود و قرار شد بدیم رهن . بنگاهی گفت من خودم مستاجر میارم و قولنامه رو به اسم خودتون می نویسم.چند روز پیش بنگاه زنگ زد به همسرم که بیا امضا کن مستاجر آوردم.

شوهرم رفت و برگشت. بهش گفتم چند نفر بودن؟ گفت دو نفر یه خانومه با پسر ده دوازده ساله.

همسرم تو بنگاه به خریدار گفت هود آشپزخونه خرابه من همینجوری میفروشم خودتون درست کنید. 

خریدار هم قبول کرد. ولی وقتی مستاجر اومد شوهرم رفت هود خرید. امروز هم به من زنگ زد که یه سر میرم خونه مستاجر نصب کنم. بهش گفتم دوست ندارم بری.

گفت به خانومه زنگ زدم گفته من خونه نیستم، پسرم تو خونه تنهاست.

منم گفتم باشه برو. از صدام فهمید که ناراحت شدم ولی رفت.

الان اومده خونه نمیدونم چی بهش بگم.

تا حالا هیچ بدی ازش ندیدم ولی الان این موضوع خیلی اعصابم رو بهم ریخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐ببخشید ولی این حرفتون یجور توهینه که به زن بیوه خونه ندیم مگه از خونه خوردن یا تهدیدی واسه زندگیتون شدن که همچین میگید😐؟اگه به همسرت اعتماد داری که هیچ اگه نداری اون مسئلش جداس 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

خاک تو سرت با طرز فکر ابلهانه ت، بی ادب کوته فکر اگه دور از جون نیم ساعت دیگه همسر توام تصادف کنه و طوریش شه اسم توام. میشه زن بیوه 😏. حالم از امثال تو ک خیال میکنن همه تو کف شوهرای بی ارزششون هستن بهم میخوره، تامام 

تومگه نمیگی خونه روفروختی دیگه چ اهمیتی داره وضعیت تاهلش چی باشه ول کن بابا

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

والا من روزانه ده تا پدر بچه شون میارن گلاسم ی سلام علیک میکنن گاهی تماس میگیرن  اگ زن هاشون بخان مث شما فک کنن ک دیگ هیچ.....چرا فک میکنید شوهراتون میدزدن؟  ولله یکبار ب دیدی نگاشون نکردم ضمنا مجردم