2777
2789
عنوان

دخترا کی بخت گشایی کرده

274 بازدید | 18 پست

سلام دختراااا

لطفا اگه کسی بخت گشایی کرده. و جواب گرفته بگه چکارا کرده سنم داره میره و هر کاری میکنم فایده نداشته ،لطفااا اگه با روشی جواب گرفتین بگین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این دوره زمونه همه نمی تونن ازدواج کنن

دیگه خیلی سخت می شه اعتماد کرد

اصلا همه که نباید ازدواج کنن

خدا به یکی سلامتی نمی ده به یکی بچه نمی ده ....به یکی هم شوهر نمی ده 

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊
خیلی ممنون 😐بعد واسه بقیه دو.تا دوتا میاد البته اونم شاید بخاطر فامیل بده که دارم 

اره والا.اینم بگما از نظر ظاهری خوبم اخلاقمم خوبه نمیدونم چرا ولی یبار ی خانومی گف ی زن قد بلند بختمو بسته رفتم پیش ی حاج اقایی گف نه نمیدونم دیگ

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
دیگه این دوره زمونه همه نمی تونن ازدواج کنن دیگه خیلی سخت می شه اعتماد کرد اصلا همه که نباید ازدوا ...

عجب!!از یه جهاتی اره ولی اگه لطفا روشی ندارین تاپیک نزارین حوصله این حرفا رو ندارم دیگه گوشم پره.

مجرد موندن یه دختر خیلی عواقب بدی واسه جامعه داره .

اره والا.اینم بگما از نظر ظاهری خوبم اخلاقمم خوبه نمیدونم چرا ولی یبار ی خانومی گف ی زن قد بلند بختم ...

من طلسم زدن واسم ولی از بس شنیدم گفتم دیگه هیچ حوصله ندارم فقط یه راه حل میخوام 

خیلی ممنون 😐بعد واسه بقیه دو.تا دوتا میاد البته اونم شاید بخاطر فامیل بده که دارم 

اگه فک کنی بختت بسته است پس بسته میمونه همه چی تو مغز ادمه اگه مطمئن باشی قراره به زودی آدمتو پیدا کنی و هر دعایی بخونی و انرژی بدی جواب میگیری

عجب!!از یه جهاتی اره ولی اگه لطفا روشی ندارین تاپیک نزارین حوصله این حرفا رو ندارم دیگه گوشم پره. م ...

من خودمم مجردم و۳۰سالمه

اگه مثل متاهلای اینجا بودی خوب بود

منکه خودم دارم بیخیال ازدواج می شم 

هیچ عواقبی هم نداره 

اگه فک کنی بختت بسته است پس بسته میمونه همه چی تو مغز ادمه اگه مطمئن باشی قراره به زودی آدمتو پیدا ک ...

نه اتفاقا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی کار شخصی بوده که کاراش همیشه عملی شده .من فقط یه راه حل خواستم

اینجا 

بعد ببخشید نیازمو چکار کنم؟؟ شاید کسی رو دوست داشته باشم و .....

با تقدیر نمی شه جنگید

هر چه رو پی کردی بیشتر ازت دور می شه 

صاحب اختیاری 

لطفا ریپلی نکن