مریم۶۹۹۹ مدیر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 554 عنوان دخترا کی بخت گشایی کرده | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 18 پست سلام دختراااالطفا اگه کسی بخت گشایی کرده. و جواب گرفته بگه چکارا کرده سنم داره میره و هر کاری میکنم فایده نداشته ،لطفااا اگه با روشی جواب گرفتین بگین . 1401/06/19 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helmaaa7777 عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 256 نه اتفاقا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی کار شخصی بوده که کاراش همیشه عملی شده .من فقط یه راه حل خواست ... من خودم ازدواجم گره خورده بود چهل روز دعای یستشیر میخوندم با معنی و با حس و حال خاص البته من واقعا عاشق بودم و خداروشکر رسیدم بهش تو ام امتحان کن حالا
مریم۶۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 554 هیچ کسی واقعا تجربه نداشته؟؟لطفا کسی تجربه نداشته کامنت نزاره تمام این حرفا همه میدونن قسمت ،تقدیر ،...ولی من باز میگم سرنوشت خود ادما میسازن
مریم۶۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 554 من خودم ازدواجم گره خورده بود چهل روز دعای یستشیر میخوندم با معنی و با حس و حال خاص البته من واقعا ع ... مرسی🌷🌷🌷 کاش همه از اول راه حل بگن .
مریم۶۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 554 با تقدیر نمی شه جنگید هر چه رو پی کردی بیشتر ازت دور می شه صاحب اختیاری لطفا ریپلی نک ... تقدیر و سرنوشت دست خود ادماس ،یکی ادمای خوب دورشه یکی مثل من دورش پر ادمای دورو و جادوگر .نمیدونینن چند بار تو خواستگارام زدن از عمه تا فامیل دور .موقعیت ادما باهم فرق داره .