2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید

213 بازدید | 22 پست

سلام خانما قبلا کم کاری تیروئید داشتم و قرص میخورم با نظر پزشکم قرصمو قطع کردم الان بعد 2 سال دوباره احساس کردم دارم چاق میشم و عادتم تغییر کرد رفتم آزمایش دیدم شروع شده خیلی هم کم کاره الانم وقت گرفتم برم دکتر ولی برای یک ماهه دیگه وقت داده بنظرتون خودم شروع کنم قرصهای قبل رو بخورم یا صبر کنم تا موقع ویزیت دکتر! میخواستم باردار شم ولی مثل اینکه باید تا خوب نشدم دست نگه دارم آیا بارداری با داشتن تیروئید خطرناکه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم خیلی کار بد و خطرناکی کردی....تیرویید مهمترین هورمون رو برای رشد و متابولیسم بدن تولید می منه.خدایی نکرده حامله باشی بچه ات یا نمی شه یا ناقص می شه‌...من تا نرمال نشدم بهم اجازه اقدام نمی دادن......حتما برو دکتر قرص بگیری و هر روز ناشتا باید بخوری.....

برو ی دکتر عمومی همین امروز با توجه به اندازه آزمایش تیروییدت قرص تجویز می کنه ،تا تیروییدت نرمال نشه بارداری ممنوعه،هم احتمال سقط هست و هم نوزاد کم ذهن میشه،پس اول تیروییدت باید نرمال بشه ،اصلا هم نگران کننده نیست ،فقط یکم صبر می کنی تا نرمال بشی بعد اقدام می کنی 

پرکار کم کار فرق نمیکنه؟

بله فرق می کنه ولی در هر دو صورت باید دکتر اجازه بده بارداربشی،من بخاطر این گفتم همین امروز برو دکتر عمومی چون گفتن یک ماه دیگه نوبت دارن تا اون موقع باید درمان را شروع کنه و حتی ممکنه تا اون موقع با خوردن قرص  تیروییدش  نرمال هم بشه

برو دکتر....واقعا واقعا مهمه...کم کاری؟؟؟قرص لووتیروکسین فقط ولی دوز دارم رو خودش می گه

دکتر برای ماهه بعد وقت داده الان حس میکنم روز به روز ورم میکنم نمیشه اضطراری جایی برم زودتر تجویز کنن