2777
2789

پریودم نامنظمه و تنبلی تخمدان دارم یه راه درمان بگین میخام بچه بیارم ،دارو هم زیاد استفاده کردم فقط عوارضش برام موند و درمان موقت ،یعنی دارو دکتر تموم میشد تاثیر درمان هم قطع میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت درمان دکتر باش

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
باید ورزش و رژیم غذایی داشته باشی تا وزن کم کنی

دقیقا ...من وقتی اینو فهمیدم که ۷ سال گذشته بود و وقتی انجام دادم باردار شدم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
بزار از چند وقت دیگه خرمالو اومد ..فراوان خرمالو بخور...خیلی خوبه برای تنبلی تخمدان

خرمالو بخاطر کالری زیادش شکم رو بزرگ میکنه و بزرگترین دلیل تنبلی تخمدان شکم بزرگه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻