خانوما تو این اوضاع بد اقتصادی بیاید هرکدوممون یک منبع درآمد برای کار در منزل و دور کاری میدونیم برای خانومایی که نمیتونن از خونه خارج شن بنا بر هر دلیلی معرفی کنیم
تا با کفشهای راه نرفتی قضاوتم نکن 🥺دوسال هرشب تو نی نی سایت کاربر خاموش بودم امشب یهویی تصمیم گرفتم اکانت بسازم 😌😌لطفاً برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیاطی ام ایده خوبیه برای کسی که بلده با دوخت انواع لباس و گیفت و از این جور چیزا الان میدی یزرع شلوارت کوتاه کنن 30تومن میشه
تا با کفشهای راه نرفتی قضاوتم نکن 🥺دوسال هرشب تو نی نی سایت کاربر خاموش بودم امشب یهویی تصمیم گرفتم اکانت بسازم 😌😌لطفاً برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست
یه نفر میشناسم از تولیدی پارچه میگیره تو خونه لباس درست میکنه باهاش میده چند نفر براش میفروشن ...
خیلی ام مقرون به صرفه میشه براش