2777
2789
عنوان

خواب جن بیاین بگم😰🥲

101 بازدید | 12 پست

خواب دیدم من، مامانم، خواهرم و شوهر عمه‌م خونه بودیم. خواهرم روی پله نشسته بود و سرش تو گوشی بود، در شیشه ای پشت سرش شوهر عمه‌م رو می‌دیدم. به مامانم گفتم نکنه جن تو بدنش رفته، مامانم گفت شاید، به خواهرم گفتم اعوذ بالله بگو، وقتی میگفت انگار خفه می‌شد، گفت و جن از بدنش در رفت.

بعد رفتیم اتاق، خواهرم داشت تعریف می‌کرد چه حالی داشته. من که گوش می‌دادم، یهو خودم احساس خفگی کردم، انگار یکی گلوم رو فشار میداد. همونموقع اعوذ بالله گفتم، ولم کرد. بعد سوره‌های فلق، ناس، اخلاص و آیه‌الکرسی خوندم. همون موقع که آیه‌الکرسی می‌خوندم از خواب بیدار شدم و تو بیداری هم ادامه میدادم و

از ترس گوشم کیپ شده بود🤦🏻‍♀️

تعبیرش چی میشه🤧

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
این ساعت همه بیدار میشن میان خوابشونو تعریف میکنن..

نه من صبح زود بیدار شدم گفتم بیام تاپیک بزنم ببینم تعبیرش چیه😂😂

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من صبح زود بیدار شدم گفتم بیام تاپیک بزنم ببینم تعبیرش چیه😂😂

کابوس بوده 

اخیرا فیلم ترسناک ندیدی

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

خوابارو جدی نگیر😂

نمیدونی وقتی بیدار شدم چه حالی بودم گوشم کیپ استرس گریه😫😫😂😂

جن با بسم الله میرفت که

فیلمی داستانی درباره اجنه ندیدی و نخوندی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
جن با بسم الله میرفت کهفیلمی داستانی درباره اجنه ندیدی و نخوندی؟

چرا خب همون اعوذ بالله که گفتیم میرفت دیگه

نههه ولی نماز صبح آلارم که صدا اومد خاموش کردم میگفتم الان شیطون گولم میزنه و آفتاب که زد بیدار شدم بعد نماز خوابیدم این خوابو دیدم🤦🏻‍♀️

چرا خب همون اعوذ بالله که گفتیم میرفت دیگهنههه ولی نماز صبح آلارم که صدا اومد خاموش کردم میگفتم الان ...

کلا تعبیر بدی نداره تسخیر شدید بالافاصله آزاد شدید این ب جن نمیخورد شیطان بیشتر میخورد. 

استرس نداشته باش  کلا جن تعییر بدی نداره

تسخیر شدن مشکل و دشمن پنهانی و ایناست شما ک بلافاصله ازاد شدید پس خطری نداره براتون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کلا تعبیر بدی نداره تسخیر شدید بالافاصله آزاد شدید این ب جن نمیخورد شیطان بیشتر میخورد. استرس نداشته ...

آها خب پس خداروشکر ممنون که گفتی🥰💕