2777
2789
عنوان

مادر شوهرعفریته

254 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ممنومادر شوهرم تو یه حیاط زندگی می کنیم وقتی می یام بیرون توحیاط که بچه ها هوابخورن هی پاچه می گیره هر روز دعوا داریم از جهتی هم این خونه رو کلس خرجش کردیم نمی تونیم ول کنیم بریم چه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری می کنم نمی تونم بی تفاوت باشم پدرمو درآورده امروز مهمون داشتم داشتن کی رفتن کلی نتو حیاط فحش شون دادجاریمم از اون بدتره دوتایی تو حیاط فقط دنبال دعوان  

به حرفاش اهمیت نده انگار چیزی نمی شنوی...اگه خودخوری کنی حرص بخوری هزار جور مریضی میاد سراغت....

نمی تونم اهمیت ندم هر بار که مرم حیاط تا بچه هابازی کنن می یاد بیرون فحش می ده دنبال دعواس

نمی تونم اهمیت ندم هر بار که مرم حیاط تا بچه هابازی کنن می یاد بیرون فحش می ده دنبال دعواس

خب اینجوری که مریض میشی....خودم یه مادرشوهر بدتر از تو دارم که با کارهاش منو مریض کرد...الان خودم زدم بی خیالی....حالم خداروشکر بهتره.....بره جهنم فکر کن یک سگی واق واق میکنه....گوش نده به حرفاش

خب اینجوری که مریض میشی....خودم یه مادرشوهر بدتر از تو دارم که با کارهاش منو مریض کرد...الان خودم زد ...

منم گاهی وقت ها جواب می دم یعنی جواب ندم؟ آخه بابام فوت شده فحش اش می ده گاهی نمی تونم ساکت باشم منم بهش گفتم درد بی درمون بگیری اشتباه نکردم نیاید می گفتم؟

بزرگترین اشتباه زندگی کردن با مادرشوهره

اشتباه شوهرمه که تو حیاط اونا خونه مون ودرس کرده کلی خرج کرده نمی تونیم پاشیم درضمن پاشیم اون از خداشه تو خونه تازه ساخت بشینه

کنترل زبون اونا دست شما نیستکنترل گوش و زبون خودتون که دستتونهنه به حرفاتون گوش بدین نه جواب بدینانگ ...

صدای بچه های دخترش که مییاد بچع ها دیوونه می شن که دروباز کن بریم باها شون بازی کنیم نمی ذارم سرم ومی خورن می ذارم همش دنبال دعوان که بچه ات ال کرد بل کرد بدترین دوران زندگیم و سپری می کنم