2777
2789

بچه ها کم خونی دارم؟باردارم.پس چرا دکترم بهم نگفت چیزی اما دورش رو خط کشیده 

مکمل آهن خارجی هم میخورم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

سردر نمیارم😉

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید محدودشونو میزد اونجور راحت تر بود

شاید دکتر توازمایشت دنبال اونا بوده دورش خط کشیده ک خوبه...

دکتره دیگ،کارشو میدونه

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
Average مشخص نیس باید ببینم اونو بعد بگمت

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
باید محدودشونو میزد اونجور راحت تر بود شاید دکتر توازمایشت دنبال اونا بوده دورش خط کشیده ک خوبه... ...

من اصلا بهداشتو قبول ندارم اما چون جفت خونمونه میرم صدا قلب بچه  رو گوش بدم باید حتما قبلش آزمایشارو ببینه تازه رفتم صدتا مریضی واسم ردیف کرد 

گفتم یعنی از دکتر خودم که فوق تخصص زنانه شما بهتر میدونی😐 

حالا نمیدونم این کم خونی رو درست گفته بهم یا نه پس چرا دکترم چیزی نگفت

من اصلا بهداشتو قبول ندارم اما چون جفت خونمونه میرم صدا قلب بچه  رو گوش بدم باید حتما قبلش آزما ...

بهداشت ک الکیه،یاید دکتر تشخیص داد

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
اولی فقط0/4  کمه و دومیم نرماله هیچیت نیس🤣

مرسی عزیزم گفتم آخه اگه چیزی بود دکتر خودم چیزی نمیگفت بعد بهداشت هزارتا مریضی ردیف کرد واسم😕هی هم میگه برو پیش دکتر ما دکتراشون که پزشک عمومی هم هستن

بهداشت ک الکیه،یاید دکتر تشخیص داد

خیالم راحت شد‌

دکتر خودم بهم هیچی نگفت هفته پیش آزمایشامو دید

مرسی عزیزم گفتم آخه اگه چیزی بود دکتر خودم چیزی نمیگفت بعد بهداشت هزارتا مریضی ردیف کرد واسم😕هی هم ...

بیشترش نرماله و ۰/۴ خیلی کم نیس ولی ار بی سی کمه یکم و اینکه دکتر نشون بده متناسب باهاش دارو بده وگرنه خیلی نگران نباش

بیشترش نرماله و ۰/۴ خیلی کم نیس ولی ار بی سی کمه یکم و اینکه دکتر نشون بده متناسب باهاش دارو بده وگر ...

مکمل آهن واسم نوشته فقط که از اول بارداری میخورم 

دوباره رفتم بهش میگم

مرسی عزیزم‌وقت گذاشتی😍💖