2777
2789

بچه ها من دارم افسرده میشم ورزش نمیتونم اصلا... دوتا دختر دارم دوساله و 11 ماهه شیرم نمیدم 10 کیلو اضافه دارم خیلی زشت شدم میتونم از این قرصا استفاده کنم؟؟ عوارض نداره؟؟؟؟ کسی استفاده کرده نتیجه گرفته به منم بگین😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر قرصهای لاغری توشون شیشه ست

خیلی ها رو شنیدم استفاده کردن بعد به ی علتی ازمایش خون دادن نشون داد مصرف مخدر دارن🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

ببین دوست من

دختر عمه من دکترای تغذیه داره

و به همه میگ ک به هیچ عنوااااان قرص برای چاقی و لاغری مصرف نکنین

جون عزیزت همچین کاریو نکن 

عواقب خیلی بدی داره 

هیچ چیز جز رژیم و ورزش نمیتونه کمکت کنه 

خواهرانه بهت میگم خودتو نابود میکنی

من مصرف کردم اصلا خواب نداشتم و بشدت عرق میکردم.تازه بدنم وقتی به قرصا عادت کرد اشتهام برگشت و هیچی به هیچی

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....