2777
2789

من می‌خوام آمبره کنم موهامو

دکلره زدم هی زرده (تناژه نارنجی داره) روشن تر نمیشه دارم دیوونه میشم الان یه ساعته که رو موهامه هی خوب نمیشه 

چیکارش کنم حداقل یکم دیگه سفید شه تورو خدا کمکم کنید 

اولین بارمم هس که دکلره میکنم گفتن شاید بخاطر این باشه اولین بارمه ولی نمیدونم

رنك قبليت چي بود؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکلره تو خونه کاملا اشتباه و هیچ کاری نمیشه کنی فقط باید بری آرایشگاه کن یه رنگساژ قوی بزاره هر یک ماه یکبارم باید بری چون رنگساژ بعد دو هفته می‌ره و دوباره زرد میشه انقدر باید این کار رو انجام بدید که دیگه اون نارنجی و زردی از بین بره و ویتامین هم باید هر ماه کنی تا موهات دیگه بدتر از این نشه رسمم دیگه موهات کامل از بین رفته

خب چون با اولته و اينكه با يه دوردكلره كه موهات به پايه نميرسه حداقل ٢،٣بار بايد بزني

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
دکلره تو خونه کاملا اشتباه و هیچ کاری نمیشه کنی فقط باید بری آرایشگاه کن یه رنگساژ قوی بزاره هر یک م ...

ای وای 

نه فقط پایین شو رنگ کردم واسه آمبره رنگ فانتزی 

میمیرم من 🥺موهای قشنگم🥺💔

خب چون با اولته و اينكه با يه دوردكلره كه موهات به پايه نميرسه حداقل ٢،٣بار بايد بزني

اره مامانمم آرایشگر بود مدتی بابام نذاشت کار کنه ازش پرسیدم اینو گفت