2777
2789
عنوان

خانوما که دکلره میدونید چیکارش کنید تورو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 22 پست
ای وای  نه فقط پایین شو رنگ کردم واسه آمبره رنگ فانتزی  میمیرم من 🥺موهای قشنگم🥺💔

تو‌ خونه نباید موهاتو دکلره میکردی مامانم کرد یعنی قشنگ نیست موهاش نابود شد حالا باید کلی موی زرد رو تحمل کنه تا یکم موهاش جون بگیره و در بیاد تا یکاریش کنه به نظرم شما هم برو یه آرایشگاه خوب ببین چیکارش میکنن دیگه فکر کنم رنگ فانتزی جواب بده روش منظورم رنگای قرمز و سبز و آبی و بنفش و این رنگ ها هستا

مال منم این طوری بود زمان میبره انقدر باید بری حموم که تا روشن شه الان نمیشه 

خیلی ممنون باید بذارم تا روشن شه

ترسوندن منو 

هی میذارم تا بعد رنگ دیگه رو میزنم روش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌ خونه نباید موهاتو دکلره میکردی مامانم کرد یعنی قشنگ نیست موهاش نابود شد حالا باید کلی موی زرد رو ...

واقعا 

خودم آرایشگرم ولی رنگ‌کار نکردم متاسفانه

فردا جای مهمی میرفتم 

موهام کش میان یاخدا

آره هی خودم می‌خواستم صورتی رنگ کنم 

۹ درصد باید ۶ می‌بود💔

عزیزم اگر رنگش رو نارنجی مونده استپ کرده.با حوله یا دستمال مواد و از روش بردار و پودر با اکسیران۱۲ درست نن بزن تا شوک بهشون واردشه و سفید شن. ولی مدام چک کن که نسوزه.

عزیزم اگر رنگش رو نارنجی مونده استپ کرده.با حوله یا دستمال مواد و از روش بردار و پودر با اکسیران۱۲ د ...

خیلی ممنون حتما این کارو میکنم ولی میترسم بسوزه فردا خوب میکنم