2777
2789
عنوان

کیا چند سال منتظر بچه هستن

312 بازدید | 8 پست

بچه ها با این تنهایی چی مکنید هر دو تون میگم همش تنها یی هر چقدر عاشق هم باشید باز خسته میشسد تنها اونم تو شهر غریب بی خانواده

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۵ سالم‌ ۷ سال که منتطرم‌

همه جا میشنوم ک باید بیخیال بشی تابشه.دکترو ول کن جلوگیری رو کلا حذف کن و فقط برای لذت ن.ز.دیکی کن مطمئن باش سه چهارماهه نتیجه می گیری 

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 
۳۵ سالم‌ ۷ سال که منتطرم‌

خب سنت که عالیهههههه 

خودت رها کن و بسپار به خدا، من یه دوره ی خیلیییی طولانی کارم دست یکی گیر بود نه میتونستم خودم اون کار رو انجام بدم نه میتونستم سر اون مسئله بحث و جدل داشته باشم.

بعد ده سال متوجه شدم چقدر من احمقم، مگه دستی هم بالاتر از دست خدا هست. نشستم گفتم خدایا میدونم اگه همه عالم و آدم جمع بشن و بخوان یه کاری انجام بشه ولی تو نخواهی که اون کار انجام بشه، اون کار اصلا انجام نمیشه! ولی ولی اگه همه دنیا جمع بشن تا جلوی یه اتفاقی رو بگیرن ولی اگه تو فقط اراده کنی که اون کار بشه، مطمئنم اون کار به بهترین نحو ممکن انجام میشه. پس خدایا تو بخواه و من ببخش که بابت انجام اون کار به غیر تو رو آوردم در صورتی که اون آدم فقط واسطه است نه بیشتر.

استارتر خداشاهده زمانی که من دلم شکست و از خود خدا خواستم کارم انجام شد اونم بعد ده ساااال. تو هم فقط از خودش بخواه و دکتر و دوا و درمانت ادامه بده ولی همه شون فقططط واسطه بدون نه بیشتر و بچه رو از خدا بخواه مطمئنم به زودی زود دامنت سبز میشه 

همه جا میشنوم ک باید بیخیال بشی تابشه.دکترو ول کن جلوگیری رو کلا حذف کن و فقط برای لذت ن.ز.دیکی کن م ...

اخه من ذخیره ام کم اندوتریوزم یه لوله هم دادم 

خب سنت که عالیهههههه  خودت رها کن و بسپار به خدا، من یه دوره ی خیلیییی طولانی کارم دست یکی گیر ...

مرسی فدات بشم کهبرام وقت گذاشتی از حرف مردم خسته ام بخدا کافی از خونه بزنم بیرون همه ازم می پرسن .من عاشق بچه ام نمیدونی این چند سال چقدر ثانیه به ثانیه اش غصه خوردم بخدا پیر شدم شکسته شدم حسرت بغل کردن یه بچه مونده تو دلم

مرسی فدات بشم کهبرام وقت گذاشتی از حرف مردم خسته ام بخدا کافی از خونه بزنم بیرون همه ازم می پرسن .من ...

الهی به حق فاطمه زهرا تا سال آینده مادر شی.

نمیدونم مردم ما از کی اینقدر بی رحم شدن چندتا از اقوام درجه یک ما بالای هشت، نه سال ازدواج کردن ولی ما به خودمون  اجازه نمیدیم حتی ازشون بپرسیم آیا قصد بچه دار شدن دارید یا نه، چون این مسئله رو به شدددت شخصی میدونیم اونوقت چجوری که بعضی ها میان تیکه می‌میپرونن!! میگم اقوام درجه یک منظورم یکی از خواهر و برادرای خودمه!! به شدت دلم لک میزنه بچه هاشون ببیننم ولی در اوج صمیمیت زبونم نمی‌چرخه بخوام ازشون سوال کنم چون پیش خودم میگم اگه یه درصد مشکل داشته باشن و نخوان کسی بفهمه این سوال من فقط یه زخم براشون درست میکنه

عزیزم چله ایت اللع حق شناس بگیر معجزه میکنه دخترعمه ام رحم دوشاخ داشت رحمش سرد بود تخمک هرچندماه یکبار به زور دارو ازاد میکرداما اصلا دکتر ول کرد خسته شده بود این چله رو گرفت سرماه باردار بود