2777
2789
عنوان

این حرفش ینی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
خوب مثلا شروع کن ازش بپرس کسی تو زندگیته یا کسیو دوس داری؟ خود به خود ازش حرف میکشی  البته تو ...

همه ابنارو میدونم کسی نیست اونم اهل چیزی نیست، من اسم شوهر دوستمو اوردم حساسیت نشون داد منم هی گفتم ببین شمارشو دارمو ابنا اونم یه چت نشونم داد ک گفته بود اومدی چادرتو بپوش منم گوشبشو گرفتم جز اونم چیزی نبود بعدم گفتم خاک برسرت خجالتم نمیکشی دوس دختر جادری از کجا پیدا کردی اصن بعد گوشیو گرفت نشون داد گفت این دوتا پبج خودمه خاستم یکی از دوستامو اذیت کنم محمدو من اصلا اهل ابن چیزا نیستم

ولی همش مبخواد حرصمو در بیاره شمال میگفت اون دختره خوشگله منم رفتارم جوریه ک خوشم نمیاد هیچ پسری دختریو نگاه کنه مخصوصا رو بابام خیلی حساسم خیلی دیونه بازی در میارم اونم یه دل سیر میخنده بعدم ثابت میکنه منظوری نداشته

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
این چی بوده به بنده خدا گفتی  عزیزم با چیزایی که تو گفتی ۱۰۰ در ۱۰۰ عاشقته اصلا دلشو باخته بهت ...

من تیکه کلامم بروگمشوعه هرجی میگفت اینو بش میگفتم یبار گفت میشه دبگه نگی برم گمشم یبار بگو باشه گفتم خب برو گمشو چرا بگم باشه ناراحت شد

یکم بعد من گفتم با همه قهرم خندید گفت اصن به جهنم که قهری یجورییی باش قهر کردم بعدم رفتم بش گفتم ببخشید بت کفتم بروگمشو بزار به حساب رابطه صمیمی و دوستانمون دیکه هم حرف نمیزنم بات حالا که ازم بدت میاد اذیتم نکن هرچند خیالی نیس من عادت دارم به اینکه همه ازم خسته بشن هنگ کرد یه لباس دستش بود تو صورتم اروم تکون داد گفت من از تو بدم میاد؟تو با من قهر کردی من فقط شوخی کردم، دیگه اینجوری نگیا من هیجوقت اذیتت نمیکنم، بعدشم اشتی کردیم رفتیم بازی😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیکه کلامم بروگمشوعه هرجی میگفت اینو بش میگفتم یبار گفت میشه دبگه نگی برم گمشم یبار بگو باشه گفتم ...

اوففف شماها چقدر شیطونین بلاها 

دقیقا دو هفته پیش یه رمان خوندم که داشت شمارو توصیف میکرد ولی یه خورده غمگین بود دور از شما باشه ان شالله

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
اوففف شماها چقدر شیطونین بلاها  دقیقا دو هفته پیش یه رمان خوندم که داشت شمارو توصیف میکرد ولی ...

🤣و منی که انقد شوتم هیچی حالیم نیست فکردم مثه دوتا بچه داریم بازی میکنیم،

اسم رمانه چی بود؟

🤣و منی که انقد شوتم هیچی حالیم نیست فکردم مثه دوتا بچه داریم بازی میکنیم، اسم رمانه چی بود؟

الهی😁

یلدای بی صدا 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
ممنون برم بخونمش😐🤣

قربونت عزیزم

قربونت عزیزم

وای من اللن دیونه میشم یکاری کن😐همش دارم فک میکنم بش گاهی میخندم گاهی ازش میترسم، یبار بهم گفت من زشتم گفتم نه خیلی خوشگلی، امروزم میگفت ینی من تا ۱۰ سال دیگه زندم گفتم بله چرا اینو میگی، الان من ی دنیا حرف و خاطره هاشو چیکار کنم😐به کلمه اجی هم گند زد دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد😐😐😐

وای من اللن دیونه میشم یکاری کن😐همش دارم فک میکنم بش گاهی میخندم گاهی ازش میترسم، یبار بهم گفت من ز ...

اروم باش عزیزم این الان کاملا طبیعیه خیلی زودتر باید به اینا فکر میکردی 

اروم باش عزیزم این الان کاملا طبیعیه خیلی زودتر باید به اینا فکر میکردی 

دیشب ازم پرسید تو لری بلدی گفتم بله کامل حرفم میزنم مگه نمیدونی، خودش بلد نیست چون لر نیست ولی میفهمه

بعدم فقط تو اینستا استور میزاره منم اینستا ندارم 

یبارم گفت استوریام مخاطب نداره داشتع باشع چیزی مینویسم که معلوم باشه واسه کسیه

الان یه استوری عاشقانه گذاشته اهنگش لریه در مورد دوری و عکسشم یه دختر و پسرن همو بغل کردن

تو گوشی داداشم نگاه کردم ظاهرا همرو بجز من هاید کرده

زیرشم نوشته مخاطب

یا واقعا واسه من گذاشته با خواسته منو خرص بده...هرچند یجوری ثابت کرده که اصلا تو این جیزا نیست منم مطمئنم کسی نیست تازه دیروزم چیزی گفت من اصلا محل ندادم گفتم به خودت مربوطه هرطور دوس داری بعد گفت شوخی کرده 

الان ینی انقد پرو شده که تونسته همچین کاری کنه

دیشب ازم پرسید تو لری بلدی گفتم بله کامل حرفم میزنم مگه نمیدونی، خودش بلد نیست چون لر نیست ولی میفهم ...

برای تو گذاشته چون میدونسته کنجکاو میشی 

و میخواد که ازش بپرسی اینو برا کی گذاشتی و چرا گذاشتب

برای تو گذاشته چون میدونسته کنجکاو میشی  و میخواد که ازش بپرسی اینو برا کی گذاشتی و چرا گذاشتب

ولی ما دبگه چت نمیکنیم واسع اون ماجرا

فقط چند روز پیش که مسافرت تموم شد عکسارو استوری کردم کلی استیکر گریه فرستاد منم گفتم غمتون نباشه 

ببین فیلمشو...زیرشم نوشتع مخاطب

https://uupload.ir/view/989228371203_status_33a4b2deed6e40b8a1cc20d8e722a7e8_eg72.mp4/

ولی ما دبگه چت نمیکنیم واسع اون ماجرا فقط چند روز پیش که مسافرت تموم شد عکسارو استوری کردم کلی استی ...

فکر کنم این اهنگو به خاطر همون ماجرا چت گذاشته استوری

فکر کنم این اهنگو به خاطر همون ماجرا چت گذاشته استوری

نه اون ماجرا تموم شد، فقط دیگه نمیتونیم و نباید چت کنیم 

ما چن روز مسافرت بودیم خیلی وابستع هم شدبم هممون بعد دیشب اومدن خونمون باز رفتن دلمون تنک شد واسه همین میگه دوری تو

الانم به داداشم پیام داد من دوباره دلم براتون تنگ شده