2777
2789
عنوان

این حرفش ینی چی؟

286 بازدید | 43 پست

سلام ببخشیدا من فقط یچیزی واسم سوال شد

امروز داشتم یه پلاستیکو گره میزدم یه پسری به دستام خیره شد و لحنشو بچگونه کرد گفت نگاه دست کوچولوهاشو...پسره هم همسن منه منم چیزی نگفتم اخم کردم فقط واقعا چرا گفت دستامم کوچبک نیست

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

الهیییی😁

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐خب بگید منم بفهمم تروخدا

نمیدونم چطوری توصیف کنم برات گلی 

ولی بدون تعبیرش خوبه🥰

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
الکی دیکه خواسته تیکه بندازه 

تیکه به چی؟

فامیله..‌.صمیمی هستبم ولی هبجوقت ابنحوری نگفتع بود یه لحظه حس کردم منظوری داره

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
اون از نگاه خودش دستای تو رو کوچیک میبینه اقایون دستاشون بزرگتره ب نسبت

اره میدونم دستای منم کوجیک نیستا ولی از دستا اون کوجیکتره یکم

خب چرا باید دستا منو بببنه اصلا چیکار داشت

نمیدونم چطوری توصیف کنم برات گلی  ولی بدون تعبیرش خوبه🥰

کن برام دیگه من خیلی شوتم ینی چی تعبیرش خوبه😐

کن برام دیگه من خیلی شوتم ینی چی تعبیرش خوبه😐

احتماا پسره خیلس ازت خوشش میاد و دوق کرده از این کارت 

به عبارتی دیگه عاشقته