2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک

7577 بازدید | 27 پست

پسرم ۳ سال و نیمشه سرماخورده...به زور دو روزه آزیترومایسین دادم نصفشو تف کرد بیرون..شب درست نمیخوابه سرفه های خلطی داره..میگن ببرن آمپول بزن بهش..چیکار کنم اعصابم لهه😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه شربت خیلی عالی

که هم برا سرفه خوبه هم تب هم‌گلو درد کلا خیلی عالیه من دخترم کوچیکتر بود هروقت مریض بود دکتر فقط همینو میداد،چون مزش بد نیست بچه ها راحت میخورن

ازداروخانه بگیر اسمش شربت

پلارژین کیدز

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
وقتی آزیترومایسین میدی بعدش سریع یکم نوشابه بش بده آزیترو خیلی تلخه.پسرم فقط باید نوشابه آزیترو رومی ...

چند روز دادی؟ خوب شد با دارو یا آمپول زدی؟ همش داره توی خواب ناله های بدی میکنه

اخی الهی،حاضرم خودم هزارتا مرض بگیرم ولی بچم سرماهم نخوره دلم کباب میشه😭

اخی الهی،حاضرم خودم هزارتا مرض بگیرم ولی بچم سرماهم نخوره دلم کباب میشه😭

گریم گرفته..انگار داروها بی اثرن..لعنت به مهد کودک..یه روز رفت اینطوری شد😭😭😭😭

اگه آزیترومایسین مرتب بش بدی حتماخوب میشه ب آمپول نیازی نیست.حجم شربتش خیلی کمه فک کنم۵روزه تموم میشه هروقت ک تموم شد

گریم گرفته..انگار داروها بی اثرن..لعنت به مهد کودک..یه روز رفت اینطوری شد😭😭😭😭

سرما خورده یا کروناس؟اخه ازیترو برای کرونا میخورن،دکتر بدی یا از خودت بهش میدی؟؟؟؟

یه شربت خیلی عالی که هم برا سرفه خوبه هم تب هم‌گلو درد کلا خیلی عالیه من دخترم کوچیکتر بود هروقت مر ...

منم الان دارم به دخترم میدم برای سرماخوردگی آبریزش بینی سرفه خیلی خوب هست مزش خوبه ولی اگه عفونت داشته باشه کنارش باید آنتی بیوتیک هم بخوره

اگه آزیترومایسین مرتب بش بدی حتماخوب میشه ب آمپول نیازی نیست.حجم شربتش خیلی کمه فک کنم۵روزه تموم میش ...

تازه دو روزه دادم بهش اونم به زور که یکمشو تفکرد بیرون..ولی خیلی کم سبک شده..نمیدونم...میگن ببر آمپول بزن راحت بشه اعصابم نمیکشه گریه کنه..از یه طرفم الان جلک چشمم توی خواب داره سرفه و ناله میکنه