2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 7578 بازدید | 27 پست
منم الان دارم به دخترم میدم برای سرماخوردگی آبریزش بینی سرفه خیلی خوب هست مزش خوبه ولی اگه عفونت داش ...

اره دیگه چرک خشک کن که نداره ولی خیلی خوبه برا سرماخوردگیای معمولی،بیماری بچه ها خیلی سخته🤕

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه دو روزه دادم بهش اونم به زور که یکمشو تفکرد بیرون..ولی خیلی کم سبک شده..نمیدونم...میگن ببر آمپو ...

مسکن بهش نمیدی؟؟؟؟؟استامینوفن؟

سرما خورده یا کروناس؟اخه ازیترو برای کرونا میخورن،دکتر بدی یا از خودت بهش میدی؟؟؟؟

دکتر داد اما نگفت کروناس..شایدم کرونا باشه اخه اولش با اسهال و دل درد شروع شد 

گریم گرفته..انگار داروها بی اثرن..لعنت به مهد کودک..یه روز رفت اینطوری شد😭😭😭😭

عزیزم منم همینم کای غصه میخورم ببین من روز اول براشون سرم داد تقویتی سرفه و چرک خشک کن داخل سرم داد خیلی تو روند مریضی کمک میکنه تا پنج روز هم آزیترومایسین داده

عزیزم منم همینم کای غصه میخورم ببین من روز اول براشون سرم داد تقویتی سرفه و چرک خشک کن داخل سرم داد ...

اره سرم خیلی خوبه،من دخترم پارسال کرونا گرفت با همین سرما خوب شد از امپولم ترسش کمتره

اره سرم خیلی خوبه،من دخترم پارسال کرونا گرفت با همین سرما خوب شد از امپولم ترسش کمتره

یا خدا مگه این وایمیسته سرم براش بزن اونجارو میگیره توو دهنش

وقتی آزیترومایسین میدی بعدش سریع یکم نوشابه بش بده آزیترو خیلی تلخه.پسرم فقط باید نوشابه آزیترو رومی ...

توروالکی نسخه نپیچین برای بچه های بیچاره نوشابه تو سرماخوردگی عین سم میمونه صدبرابر گلوشو بدترمیکنه این چه کاریه آخه آب بهش بده