2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من کربلا بود امشب حرکت کرده برگرده گفت از گرسنگی وگرما هلاک شدیم .

گفت خیلی شلوغه ماشین برای تردد در کربلا نیست .

گفت هر ماشینی کرایه کردن راننده گفته نفری ۵۰هزار تومن اضافه برکرایه میگیره کولر روشن کنه .

حتی جای خواب نداشتن آب آشامیدنی نیست بهداشت صفره برای سرویس بهداشتی چون آب قطع شده .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

یکی از اقوام مرز مهران عراق  بوده گفت با ماشین آتش نشانی آب پاشیدن روی مردم از فرط گرما وتشنگی هلاک نشن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
ما هم گفتیم نره با این اوضاع چون اعلام کردن مرز بستس

انشالله ک همه ی زائرین ب سلامت برگردن مادر منم مسن هستن اسرار داشت بره نزاشتیم از دستمون ناراحته .

گفتم عید خودم بلیط میگیرم یا با کاروان میریم اگه قسمت باشه وامام حسین بطلبه .

وقتی توان رفتن نیست چرا باعث نگرانی دیگران میشن ؟؟؟

انشا الا امام حسین بطلبه عید مادرتون برن

انشالله قسمت شما وهمه ی عاشقان زیارت اباعبدالله .ممنونم برای دعای قشنگت .

نگران مسافرت نباش بسپار بخدا بسلامت وبی خطر برمیگرده ب امید خدا .