2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

104 بازدید | 10 پست

رفقاااا 

من نمیتونم برم بیرون انتخاب رشته کنم مجبورم خودم این کارو کنم 

من پشت کنکوریم رتبمم خوب نشده 

تراز سوابق امسالم شد ۵۷۰۰ تراز سوابق اصلی (پارسالم شد ۴۸۰۰)

الان بمن بگین من میخوام با سوابق با ازمون انتخاب رشته کنم یعنی نمراتی که ترمیم زدم هیچ‌تاثیری نداره؟

و اون ۲ تا معدلی که اول صفحه میاد 

باید معدل ترمیمی امسالمو بزنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دوتا معدل صفحه اول معدل دیپلم هستن

اگه پرونده ت رو از مدرسه گرفته باشی توش نوشته معدل کتبی نهایی (که همون معدل کتبی دیپلمه)

و معدل کل دیپلم

اگه کارنامه ت رو نداری برو مدرسه بهشون بگو کارنامه ۳ سالتو بهت بدن

( یه برگه آ-چهاره که همه درس های ۳ سال دبیرستانتو با نمره ها نوشته)

در مورد انتخاب رشته بدون آزمون هم الان تا ۱۵ شهریور فرصت داری از بین رشته های بدون آزمون(صرفا بر اساس سوابق) انتخاب کنی توی همون سایت my.sanjesh.org

برو دفترچه انتخاب رشته رو باز کن یه سری رشته ها کنارشون نوشته صرفا بر اساس سوابق از بین اونا انتخاب کن

اون دوتا معدل صفحه اول معدل دیپلم هستناگه پرونده ت رو از مدرسه گرفته باشی توش نوشته معدل کتبی نهایی ...

سلام میتونید سوال من جواب بدین
بیین یه جا تو انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی نوشته که باید از سامانه اموزش پرورش سوابقشونو تایید کننن .حالا کسی ک به درسشو تجدید شده هنوز نمرشو نزدن  .الان باید سوابق تحصیلیش تایید کنه یا نه 

معدل الکی بنویسه 

سلام میتونید سوال من جواب بدین بیین یه جا تو انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی نوشته که باید از سامان ...

سلام عزیزم. این یکی رو نمیدونم والا میخوای از مدرسه تون بپرس.