2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه قبل اگهیشو دیدم میگفت ۳۵۰۰نفرجذب میکنیم برای ۱۸ هزار فروشگاه اینترنتی .ازدوستم که متخصص آی تی پرسیدم گفت میدونی هزینه سرورهای چقدرمیشه؟؟!!چنین چیزی غیرممکنه.بررسی کردم توسایت مجوزش چندتاآرم مکان‌های بزرگ بود وهیچ مجوزدیگری نداشت.نه نماد اعتمادداشت نه مجوز از ارگان معتبری.

وبعد اینکه رفتم توگروه روبیکا که نه رئیس معلوم بود نه بزرگشون.هرکی چندتا وویس بی اساس گداشته بود و دراخربرای اثبات حرفشون شماره زیرمجموعه ها که به هرکدوم زنگ زدم دیدم ادم کم سوادیه که میگه من نمیدونم .چون ۱۷ تومن بود ثبتنام کردم. حالا شما بگید اینا مگر چقدرسودمیکنند که ماهانه ۱۲ ملیون فقط ازبابت زیرمجموعه های غیرمستقیم به ما بدن؟؟؟ کارمندانقدردرامدنداره.شما کافیه روزی چندساعت آنلاین باشی و سه نفره بیاری واونام ۳ نفر.ملیون ۵+۱۲میشه ۱۷ ملیون دریافتی شما

موندم در عقلانیت اونهاکه بخاطر ۱۷ تومن عقلشون به کارنمیندازند..بابا ماخودمون این اختلاس گران رو پرورش میدیم.

لطفا گولشونونخورید.هرروز چندتا اگهی تودیوار می‌گذارند اطلاع رسانی کنید.

التماس تحقیق و تفکر