2777
2789
عنوان

بچه های ترک زبان ی لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید معنیش تاجه سره! یعنی ای سر ای سر!(کنایه از تاج سرو سرور بودن😶) اگه عصبی نبوده زیاد میخواسته دل ...

ایشالا که همینه😬

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
بعضی وقتا برا اینکه دلو به دست بیارن میگن ایباااش .منم زیاد استفاده میکنم ایبااش الله😂

مرسی عزیزم خدش که همینو میگه

خیلی بده ادم زبون یکی رو نفهمه😬

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
مرسی عزیزم خدش که همینو میگه خیلی بده ادم زبون یکی رو نفهمه😬

خواهش میکنم گلم .ناراحت نشو اون فقط میخواسته یکم نازتو بخره

گوسفند یک عمر از گرگ ترسید ..ولی اخرش اونو چوپان سر برید و خورد 😊😉
خواهش میکنم گلم .ناراحت نشو اون فقط میخواسته یکم نازتو بخره

😘😍

مرسی عزیزم خدش که همینو میگه خیلی بده ادم زبون یکی رو نفهمه😬

راه میوفتی یاد میگیری 😍 تو خانواده ما یه عروس داریم اهل کرجن. باهاوشون فارسی حرف میزدیم. انقد فارسی رو مخلوط با ترکی و سخت حرف میزدیم که به زبون اومدن به ترکی گفتن ترکی صحبت کنیم😂 کلا یاد گرفتن 😁

راه میوفتی یاد میگیری 😍 تو خانواده ما یه عروس داریم اهل کرجن. باهاوشون فارسی حرف میزدیم. انقد فارسی ...

بعید میدونم عزیزم

من حدود 15ساله سر و کارم با ترکهاست فقط سلام و خداحافظیشون رو میفهمم🙈