2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم روزی س بار به بچش....

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال بچه ی دیگران به شما ارتباطی نداره  حتی اگه خیلی اون بچه رو دوست داشته باشی

همینِ که حقوق بشر نقض میشه دیگه ،این حرف اصلا معنی نداره! تو کشور های پیشرفته والدین کوچکترین خلافی راجع به فرزندانشون انجام بدن حضانت فرزند ازشون گرفته میشه....

حالا ما داریم میبینیم که یک بچه سالم داره به سمت بیمار شدن سوق داده میشه ،بگیم به ما مربوط نمیشه

وای من تا 4ماهگی بچم اینقدر گریه میکرد ده تا دکتر بردم تادل دردش خوب شد پا به پاش بیدار بودم وگریه م ...

استامینوفن میده که بخوابه فقطططططط.اونم ن چند قطره هر بار ۲ قطره چکون کامل.ینی روزی۶تا قطره چکون

شما مسئولیت انسانی خودت رو انحام دادی وقتی پذیرا نیست دیگه نباید دخالت کنی مادرشوهرت به دخترش چیزی ...

مادرا تو این زمینه به دختراشون حرفی نمیزنن تازه تشویقشونم میکنن.

بچه های برادر شوهر از همه لحاظ اوکین حتی وزنی بعد یه شب اینا جوجه پخته بودن تو حیاط مادرشوهرم چیکار میکرد اما بچه داری دخترشو که ببینی افتضاحه افتضاحه بچه یکساله شاید شش کیلو باشه در این حد بعد بیا ببین مادرشوهرم چقدر میگه بچه داری و فلان و بهمان

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
حتما تشویقشم میکنه 🤦دختر از مادر یاد میگیره بچه داریو شوهر داریو دیگه

اتفاقا همین مادرشوهرم میگه شیر خَس ینی پر ملات بده بهش تا تپل بشه.بعد با دختر من ک از اون یکماه کوچیکتره مقایسه میکنه ب یچه من میگه ریز