2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم روزی س بار به بچش....

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادره یا یزید؟ 😥😥🥺چجور دلش میاد؟؟! اون بچه بیچاره پدر نداره؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خیلی اشتباه میکنه 

ولی کاری از دستت برنمیاد 😣

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
مادرشوهرت بزنه تو دهن دخترشش

حتما تشویقشم میکنه 🤦دختر از مادر یاد میگیره بچه داریو شوهر داریو دیگه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بهرحال بچه ی دیگران به شما ارتباطی نداره  حتی اگه خیلی اون بچه رو دوست داشته باشی

اخه داره با زندگی و بدن و اینده این بچه بازی میکنه.واقعا دلم براش میسوزه.از دل پیچه جیغ میزنه این فوری میگیره۲قطره چکون پرررر استامینوفن تو حلقش میکنه.س ماهشه حتی نمیتونه لبخند بزنه ینی اصلا بیدار نیس بچه

بهرحال بچه ی دیگران به شما ارتباطی نداره  حتی اگه خیلی اون بچه رو دوست داشته باشی

پس انسانیت چی میشه این وسط😑

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

فقط تو میفهمی کاراشو؟ 

مادرش 

خواهرش 

پدر اون بچه 

پدر شوهرت 

مادر شوهرش 

خواهرشوهرش 

هیچ کس دیگه نیست که بهش تذکر بده؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اخه داره با زندگی و بدن و اینده این بچه بازی میکنه.واقعا دلم براش میسوزه.از دل پیچه جیغ میزنه این فو ...

شما مسئولیت انسانی خودت رو انحام دادی

وقتی پذیرا نیست دیگه نباید دخالت کنی

مادرشوهرت به دخترش چیزی نمیگه؟ 

حالا من دخترم خوابش میومد مقاومت میکرد نمیخوابید انقدگریه میکرد که نگو ۳ساعت سرپا نگهش میداشتم دورخونه میچرخیدم بخابه استامینوفن نمیدادم بهش که یوقت موقعی ک دردداره نکنه اثرنکنه استا بهش