2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم روزی س بار به بچش....

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 59 پست
اتفاقا همین مادرشوهرم میگه شیر خَس ینی پر ملات بده بهش تا تپل بشه.بعد با دختر من ک از اون یکماه کوچی ...

آره مطمئن بودم مادرش تشویقش میکنه ب اینکارا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دلم برای بچه سوخت 

بچه رو میخوای شیر خشکی کنی کن اشکال نداره من بیشتر طرفدار شیرخشکم تا شیر مادر ولی مثل ادمیزاد بده بهش 

نمیخوابه تاب ریلکسی بگیر براش پستونک بزار توی دهنش محیط با دمای خوب و نور مناسب بزارش ببین اگه نخوابید یا اروم نگرفت 

بچه سالمو داره ناقص میکنه 

خدا به چه کسایی بچه میده

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم اینقدر بی قرار بود زیر یک سال بود هیچوقت استامینوفن ندادم، جز مواقعی که تب داشت.... 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
من بچم اینقدر بی قرار بود زیر یک سال بود هیچوقت استامینوفن ندادم، جز مواقعی که تب داشت.... 

پسر من کولیک شدید داشت شبا تا ۵صب بیدار بود روزام اصلا رو زمین نمیموند یا تو بغلم یا رو پام 

ولی اصلا خواب آور ندادم بهش 

اینجور مادرا یا عقلشون نمیرسه یا خودخواهن برا راحتی خودشون میگن ب درک بچه هرچیش بشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دلم برای بچه سوخت  بچه رو میخوای شیر خشکی کنی کن اشکال نداره من بیشتر طرفدار شیرخشکم تا شیر ما ...

مثل جاری من با آب نجوشیذه شیر درست میکرد میداد ب بچش.

بعد این بچه چند ماه مریض بود ی بار دیدم اینکار می‌کنه گفتم این فقط بخاطر این آب هشت که دکترا متوجه نمیشن 

خلاصه 

رفته بود دکتر به دکتره گفت اون دکتر هم گفته بود خدا ب بچه ات رحم کرده که فقط اسهال گرفته 

ی مدت هست با آب جوشیده سرد شده درست می‌کنه بچش تپل شده خدارو شکر خوب شده

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
پسر من کولیک شدید داشت شبا تا ۵صب بیدار بود روزام اصلا رو زمین نمیموند یا تو بغلم یا رو پام  و ...

دقیقا 

دختر منم مثل پسر شما کولیک داشت، رفلاکس شدید  شبا تا صبح بیدار بودم

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
دقیقا  دختر منم مثل پسر شما کولیک داشت، رفلاکس شدید  شبا تا صبح بیدار بودم

وای وای چقد دوران بدی بود 

بیخوابیای شدید 

اعصاب داغون 

ب هیچکاری نمیرسیدم🥲

ما نمیتونیم تمام عالم آگاه کنیم جز اینکه با دخالت اختلاف پیش میاد و بعد ازمون طلبکارم خواهند شد  ...

اگه بخوای انسانیتو کنار بذاریو فقط به آرامش خودت فکر کنی آره حرفت درسته 

وای وای چقد دوران بدی بود  بیخوابیای شدید  اعصاب داغون  ب هیچکاری نمیرسیدم🥲

آره چقدر سخت بود

خداروشکر بزرگ شدن.. 

من یادمه یک شب دخترم تو بغلم بود نصفه شب بود

من تو بیداری خواب میدیدم 😂😂😂

آره چقدر سخت بود خداروشکر بزرگ شدن..  من یادمه یک شب دخترم تو بغلم بود نصفه شب بود من تو بید ...

🤣🤣🤣آخی 

منم یبار تو خوابو بیداری بچم گریه میکرد تند تند به بالشت شیر میدادم🤣

همینِ که حقوق بشر نقض میشه دیگه ،این حرف اصلا معنی نداره! تو کشور های پیشرفته والدین کوچکترین خلافی ...

بله چون اونجا قانون حامی شماست در دفاع از بچه

اینجا پدر بچه ش رو میکشه دادگاه هم میگه پدر خودش صاحب اختیاره....

اگه بخوای انسانیتو کنار بذاریو فقط به آرامش خودت فکر کنی آره حرفت درسته 

انسانیت زمانی معنی داره که طرف بپذیره یا من توان تغییرش داشته باشم 

اینجوریه پس برو بچه مردم بیار بزرگ کن 😂😂