2777
2789

یه مسئولیتی تو دانشگاه برعهده من گذاشتن که من تایم انجام دادنش رو نداشتم به خاطر کار و درس و مشغله هام 

چند بار برای مسئولیت های مختلف به من پیشنهاد شد من رد کردم اخری گفتم دانشگاهم داره تموم می شه بذار یکم مشارکت کنم بااینکه می دونستم ادمای دانشگاه خیلی ذهنیت و دانش محدودی  دارن 

اقا من پذیرفتم من مسئول سه شهرستان بودم و این پسره مسئول یه دانشگاه

قرار بود لیست تیم رو بده 

اقا هرچی من ازش خواستم نفرستاد مجبور شدم خودم ورود کنم برم دنبال انجامش 

دیدم داره توهین می کنه بهش گفتم من مسئول این کار نبودم این وظیفه شما هست تا فلان روز فرصت دارید لیست اعضاتون مشخص کنید 

این شروع کرد به توهین که این کار پیشنهاد من بوده که فلانی گفته یه عنوانی هم به تو بدم تو فلانی تو هیچی حالیت نیست خیلییییییییییییییی تحقیرم کرد برای چیزی که من یه درصدم راضی براش نبودم چون خودم کلی کار درست تو دنیای کار و تحصیلی دارم 

پسره یه عنوانی تو دانشگاه بهش دادن فکر کرده کیه 

این رو در جواب توهینش نوشتم : 

شما فعالیتت در حد دانشگاه هست وارد جامعه بزرگ نشدید نمی دونید کار تیمی یعنی 🤦🏻‍♀️
پروژه بزرگ کار کردن و پیش بردن و برنامه ریزی کردن یعنی چی
فعالیت یعنی چی
وقتی نمی‌دونید من کیم به خاطر همین این جوری گستاخانه صحبت می کنید

اتفاقا اونی که جایگاه ندیده و کار درست انجام نداده شمایید که ذهنتون درحد یه محیط مثل دانشگاه هست و فکر می کنید همه مثل شما بیکارن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر