2777
2789

سلام دوستان خیلی خوش اومدین💐💐

از اون جایی که خیلی این روزا سوال بود درباره رشته طراحی دوخت و طراحی لباس بنظرم یه تاپیک جامع درباره این موضوع نیاز بود من دانشجوی طراحی دوختم و خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم😉

اگه سوالی دارین که دنبال جوابشین یا تجربه ای دارین ممنون میشم به اشتراک بگذارین تا بچها استفاده کنن💓💓

راستی دوستای طراح لباستونم تگ کنین🙏🏻😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این رشته خیلی خرج داره؟

خب رشته های هنری قطعا خرج دارن الانم همه چیز گرونه و قطعا رشته پر خرجیه ولی نه اون قدری که نیاز به یه پشتوانه مالی اساسی داشته باشی و آدم عادی نتونه منم وضع مالی معمولی دارم و خداروشکر سخت ترین روزا رو پشت سر گذاشتم 

میتونی چیزای عادی تر بخری و خرحاتو مدیریت کنی ولی اگه خلاق باشی و زرنگ قطعا میتونی خرحتو دربیاری

مسئله بعدی حوصله و تمرینه

اگه میخوای بیای این رشته بهتره حوصله بالایی داشته باشی چون لازمه کارای هنری حوصله هستش👌🏻

مسئله بعدی تمرینه... اگه حتی پیش بهترین طراح برای آموزش هم بری قطعا و یقینا نیاز داری که تمرین کنی فراموش نکن هرچقد هم یادگرفتی بازم تمرینو کنار نذار تمرین مداوم میتونه تورو تو هرچیزی قوی و مسلط کنه 

میپرسین بازار کار این رشته چطوره؟ 

کجا میتونم مشغول به کار بشم؟ 

کار تو این رشته به توانایی شما مربوطه

🌼ممکنه بخوای بزنی تو کار آزاد..یه کارگاه بزنی از هنرت استفاده کنی و کارای جدید طراحی و اجرا کنی پیج بزنی کاراتو بفروشی کارگاه بزنی و کارآفرین بشی و.... 

🌼ممکنه بخوای عصو یه مجموعه یا شرکت طراحی لباس بشی اینجا باید خیلی رو خودت کار کنی، قوی باشی و مهارت بالایی داشته باشی تا بتونی خودتو بشناسونی و یا با معرفی اساتیدت دارد اون شرکت بشی

🌼میتونی تدریس کنی علمتو طراحی، دوخت و الگو و تموم چیز هایی که تو مدرسه یا دانشگاه یاد میگیری همه هنر هایی هستن که تو هم بشکل خصوصی هم بشکل تدریس تو تو مدارس و دانشگاه میتونی به دیگران آموزش بدی

🌼میتونی طراحی لباس برا هنرمندا و فیلما بشی که اینم نیاز به شناخته شدن تو داره

🌼میتونی استایلیست بشی و علم طراحی لباسو استایلو یادبگیری

و..... خیلی چیزای دیگه که میتونی تو این زمینه بیشترو بهتر بهش برسی

🌟نکته بعدی چیزاییه که تو دانشگاه تو رشته طراحی دوخت یاد میگیرین

🌼الگو سازی و دوخت لباس

نازکدوز (مانتو، شلوار، شومیز.... ) 

ضخیم دوز (پالتو، پافر، کاپشن، پانچو....) 

عروس (تاپلکس، انواع لباس نامزدی، مجلسی، عروس... )

لباس زیر (لباس زیر، ست عروس شامل روبدو شامبر، لباس خواب و... ) 

دوخت کودک (انواع لباس کودک، سرویس خواب... ) 

🌼طراحی لباس

تو زمینه خلاقیت، ایده، فشن و.... 

🌼سوزندوزی

گلدوزی، سرمه دوزی، جواهر دوز، بلوچ دوزی، تفرش دوزی، ممقان، ساتن دوزی و.... 

اینا فقط گوشه ای از هنر هایی هست که آموزش میبینین

یه سوال پر تکرار دیگه نداشتن مهارته

خیلیا میگن ما نقاشیمون خوب نیست تابحال دوخت انجام ندادیم..... 

🌼اگه به عنوان یه دانش آموز وارد این رشته میشین نگران نباشین چون از اول صفر همه چیز رو یادمیگیرین

🌼اگه به عنوان دانشجو با رشته مدرسه مرتبط وارد این رشته میشین بازم جای نگرانی نیست 

🌼اگه رشته تحصیلی مدرسه ارتباطی به طراحی دوخت نداشته و الان تازه میخواین وارد این رشته تو دانشگاه بشین جای نگرانی نیست اما باید تلاش زیادی کنید تا از بقیه جا نمونید....مطمعن باشید قبل شما بودن کسایی که این شرایط رو داشتن و حتی بعضی هاشون بهتر از هم کلاسی های دیگه عمل کردن پس سعی کنید تلاش کنید تا به بهترین نتیجه  برسین 👌🏻

سلام عزیزم شماکه دانشجوی طراحی دوخت هستب شهریه دانشگاهت چقدمیشه وخرجاش‌چجورباس میشه بکم توضبح بدی ...

سلام عزیزم 

من روزانه خوندم اما برای شبانه کاردانی و کارشناسی متغیره.. کاردانی 3 سال پیش بچها میدادن 1800 اینا بود 

خرجا بستگی به پارچه‌هایی که میخوای بخری داره.. میتونی ارزون بخری میتونی پارچه با کیفیت تر اما معمولا پارچه خوب بخری بهتره چون استفاده میشه

برای سوزندیا نخای مخصوص، کاموا، پارچه مخصوص، سرمه، منجوق و... 

برا طراحی مقوا، انواع مارکر، راپید، گواش، آبرنگ و.. 

ولی درکل همه چیز به دانشگاه و اساتید بستگی داره، برای مثال برا ما کارای سختو سنگین میخواستن اما دانشگاه شهر دیگه که بودن بچها کاراشون فقط درحد آموزش بود پروژش نکرده بودن که قطعا هزینش کمتره واسه اونا

بعضی دانشگاها کاردانی به کارشناسی پیوست میشه ترم پیاپی هر دو ترم میشه یه سال ینی در مجموع 4 سال 

ما جدا بودیم یعنی کاردانی جدا برا کا شناسی کنکور دادین مجدد شروع کردیم یه 8 ماه بینشون فاصله افتاد تا بخونم کنکور بدم 

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم با دیدن تاپیکت

حقیقتا من خیلی دودلم برای رفتن به این رشته چند بارم تاپیک زدم دربارش

شما رشته دبیرستانت چی بود؟

با کنکور وارد این رشته شدی یا دانشگاه علمی کاربردی رفتی ؟

و اینکه الان مشغول به چه کاری هستین؟

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿