2777
2789

خواهرشوهرم ۳ تا بچه قد و نیم قد داره 

با شوهرش مشکل داره شوهرش خیانت کرده قبلا ،الانم که کلا طلاق عاطفی گرفتن فقط ب خاطر بچه ها باهاش مونده 

بچه بزرگش که پسره ۱۲ سالشه خیلی زورگو بی ادب و ادای لات هارو درمیاره 

امشب به خاطر اینکه پسرش خودسر شده و ب دختر و اینور اونور پیام داده خواهرشوهرم میخواسته تنبیهش کنه پسرش تو روش وایستاده چ حرفا که نزده و خوهرشوهرمم اومده کتکش بزنه در رفته 

شوهر بی عرضشم هیچی نگفته که ب روی مامانت نیا خواهرش شوهرمم حرصش گرفته که تو بچه رو پرو کردی هیچی نمیگی لی لی ب لالاش میزاری و خلاصه باهم دعوا کردن 

ساک وسایلشو جمع کرده دست بچه کوچیگش که دوسالشه رو گرفته از خونه بزنه بیرون  ، بچه وسطیش التماس که نرو باباشم گفته بزار گم شه بره  ،وسطیه دختره 

الان نیم ساعته اومده خونمون گریه میکنه دلم خیلی سوخت 

موندیم چیکار کنه فکر بچشه که تو خونه از نگرانی سکته میکنه  

ب نظرتون صبح چیکار کنه 

خودش میگه برم مهریمو بزارم اجرا طلاق نگیرم میگم بدتر اذیتت میکنه 

شرایط طلاق رو نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بچشم میاورد باخودش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ن درخواست طلاق نده شوهرش میاد سراغش سر یه بچه دعواشون شده دیگه

بله؟

ببخشید جسارتا شما متن رو درست خوندین؟ خیانت کرده طلاق عاطفی گرفتن!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

مثلا شما با خودت چی فکر کردی که با ۳۵ سال سن به یه خانم متاهل درخواست دوستی میدی؟ حیا رو کلا قورت دا ...

به منم درخواست داده🤦🏻‍♀️😂

الان سوال من اینه واقعا رو چ حسابی به من درخواست دادی؟ این خانوم مهربون بود به من رو چ حسابی درخواست دادی لعنتی😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

نمیاد سراغش انقدر قد و ی دندس عنتر

خب خودش برگرده خونش ولی بی اعتبار میشه 

ولی بهش بگو وقتی شرایط طلاق نداری چه جر و بحثی داری با شوهرت شوهری ک یاد نگرفته هنوز نباید خیانت کنه ب زنش چه انتظاری داری ک ب بچش بگه ب دخترا پیام نده بهش بگو بره خونش بمونه اونجا و وضعیتشو بپذیره و دعوا راه نندازه ک حداقل این دوتا بچه کوچیکش نابود نشن

میتونه برای اینکه از فکر خیانت و شوهرش بیاد بیرون بیتر ب خودش برسه مهارتی پیدا کنه