2777
2789
عنوان

شرایط برای مستقل بودن زن مطلقه

386 بازدید | 10 پست

من الان چند ماهه که دارم جدی روی جدایی فکر میکنم 😔😭 شوهرم الان حدود یکساله که جدا می‌خوابه و حتی باهم یک کلمه هم صحبت نمی‌کنیم،  یه پسر ۸ ساله دارم ، میخوام جدا شم اما بابام میگه باید بیای خونه ما ،نمیخوام برن اونجا بابام ازون خشک مذهباس ، شوهرمم همه ی املاکشو به نام پسرمون کرده از ترس مهریه، خودشم تاحالا هزار بار گفته گمشو از خونه م بیرون 🥺😞 نمیدونم چیکار کنم ،میترسم از مستقل شدن و مشکلاتش اما خونه ی بابا بودن هم یعنی عذااب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلافات سرچی هست ؟چرا پیش هم نمیخوابید 

سر همه چی ، اینقدر که طولانی شده ،دیگه هردومون سرد شدیم و چشم دیدن همو نداریم ،داریم همو تحمل میکنیم فقط 

خودش جاشو عوض کرده به بهانه ی کمر درد که بعد از مدتی هم خودش گفت کمرم اوکیه ولی دیگه برنگشت تو تختمون 

مستقل شدن هیچ مشکل خاصی نداره. ولی برای کسی که عادت داره دور و برش شلوغ باشه کمی سخت می شه. یا کسی که تنهایی حوصلش سر می ره. باید یه جوری وقتشو پر کنه و با دوست یا فامیل و خانواده رفت و آمد کنه. استقلال مالی هم که شرط اولشه. 

باباتون باید بفهمه شما جزو اموالش نیستین و یه آدم عاقل و بالغ هستین که می تونه برای زندگیش تصمیم بگیره. قدیمیا فکر می کنن زن باید جایی باشه که حتما یه مرد بالای سرش باشه. اگه بشه ضمن حفظ احترامشون روی تصمیم خودتون پافشاری کنین خیلی خوب می شه. چون اگه برگردین مشخصه که براتون واقعا سخت می شه.

اینا رو در صورت جدایی گفتم... اگه مشکلاتتون با همسرتون قابل حل باشه که چه بهتر. بچه هم دارین. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مستقل شدن هیچ مشکل خاصی نداره. ولی برای کسی که عادت داره دور و برش شلوغ باشه کمی سخت می شه. یا کسی ک ...

اصن این چیزا تو کتش نمیره،  دیدگاه فوق سنتی داره و اینکه زن مطلقه صد نفر دنبالش میوفتن حتی اگه پا نده و ... تو آبروی منو میبری و ... اگه میخوای جدا زندگی کنی سم بخور خودتو بکش که هم خودت راحت بشی هم ما بی آبرو نشیم 

من خیلی میخوام جدا باشم ولی میترسم از پسش برنیام و آخرش با پشیمونی برگردم اونجا

منکه دوست ندارم طلاق بگیرم حتی واسه بچمم که شده ولی واقعا دیگه تحمل نمیتونم بکنم

سر همه چی ، اینقدر که طولانی شده ،دیگه هردومون سرد شدیم و چشم دیدن همو نداریم ،داریم همو تحمل میکنیم ...

خودت  پیش قدم شو .. برو سمتش بگو دلت تنگ شده کم کم رامش کن 

تو اگه جای من بودی چ میکردی من فقط ۴ ماه ازدواج کردم آنقدر بهم سرکوفت زده و کتکم زده که فقط از خدا میخوام آماج حسین واسطه کنه تو این ایام خودش یک راهی بزاره جلوم ‌ .اگه مصلحتم تو جدایی خودش کمکم کنه ... با اینهمه کاری ک با من کرده امروز پاشده بره کربلا .

طبق عادت همه ک میگن حلال کن اینم گفت منم ی تشکر کردم ولی میدونی چیه اون انتظار داشت منم بهش بگم ک منو حلال کنه . اینقدر آدم پرو میشه . کاش ب تایپکام سرمیزدی و تجربتو میگفتی

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

خودت  پیش قدم شو .. برو سمتش بگو دلت تنگ شده کم کم رامش کن  تو اگه جای من بودی چ میکردی م ...

من خیلی جاها کوتاه اومدم و پیشقدم شدم اما اون پررو و وقیح شده و مثلا دست پیشو می‌گرفت که بگه حق با منه یا نقره داغم کنه ، دیگه تحمل ندارم الان ۱۴ ساله که دارم میسوزم و می‌سازم 

از دست همه ی اطرافیانم خسته شدم ، حتی خانواده مم پشتم نیستن 

بهش میگفتی که حلالت نمیکنم ، بخدا اینا اصلن آدم نیستن خون به جگر میشی دور از جونت

[QUOTE=251985643]من خیلی جاها کوتاه اومدم و پیشقدم شدم اما اون پررو و وقیح شده و مثلا دست پیشو می‌گرفت که بگه حق با م فک میکنی عکسل العملش  چیه .. همه چیزو بهم میریزع چنان دعوایی راه میندازه تا گریه مو درنیاره ول کن نیست آخر سر هم من میشم اون آدم لوس و بی منطق ک متاهلی رو نفهمیده ولی خدای من شاهده  اخلاقش واقعا مضخرفه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران