2777
2789
عنوان

لک لانه گزینیه یا پریود؟

1005 بازدید | 16 پست

بچه ها ۵ روز تا موعد پریود دارم. دلم از دیروز یه ذره زیرش درد میکنه عین دردای پریودی. اقدام به بارداریم. امروز یه ذره توی لباس زیرم لکه های قهوه ای روشن دیدم. 

یه جا خوندم نوشته بود لک لانه گزینی یه هفته قبل از موعد هست. به نظرتون دارم پریود میشم یا لک لانه گزینیه؟ 

برای بچه ی اولن لک لانه گزینی رو داشتم ولی یادم نیست درد داشتم یا نه. احساس میکنم بدون درد بود و فقط یه ذره لک دیدم و تمام شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من یه لک نبود‌ هر روز لک بینی ادامه داشت به رنگ قهوه ای تا موعدم که تبدیل شد به خونریزی

من حالا یه لک دیدم تا یک ساعتم دون دون بود بعد پاک پاک شدم و ترشحام عادی شد

الان ۳ روز مونده ب پری بی بی زدم‌منفی شد نمیدونم زود زدم یا واقعا منفیه

من حالا یه لک دیدم تا یک ساعتم دون دون بود بعد پاک پاک شدم و ترشحام عادی شد الان ۳ روز مونده ب پری ...

زود زدی. حداقل باید بذاری روز موعدت. اکثرا میگن یه روز بعد از روز موعد هم میتونه هاله بیفته

من یک هفته قبل پریودو سه روز بعد موعدپریودم لکه بینی دارم اماپریودنداشتم اما قبل لکه بینی اقدام داشتم امکان داره لانه گزینی باشه🤔اماسینه هام مثل روزای پریودی درد میکنه حتی شایدبیشتراگرکسی میتونه راهنماییم کنه