2777
2789

خانوما من مقاومت شریان رحمی دارم،از هفته ۱۸آسپرین برام تجویز کردن

۲۶و۲۷هفته کرونای بدی گرفتم و هیچی جز مایعات نتونستم بخورم،دکتر بهم گفت بخاطر کرونا و مقاومت شریانی بجه ات کم وزن میشه،۲۸هفته فرستادم سونو که وزن بچه۹۶۰گرم بود گفت کمه 

هفته ۳۰و۳۱بودم که صورت و گلوم آبسه بدی کرد طوری که فکم باز نمیشد چیزی بخورم فقط اون مدت شیر عدسی و موز و سوپ تونستم بخورم

هفته۳۲،دوباره سونو دادم وزنش۱۶۲۰بود که بازم نسبت به هفته ام کم بود

تغذیه ام خوبه،هر روز میوه سبزیجات گوشت حالا کبابی یا بصورت چرخ کرده، سینه مرغ و روزی۳لیوان شیر و مغزیجات و بستنی مصرف میکنم خصوصا از ۳۲هفته به بعد اما دیدین میگن ماه آخر سنگین شدیم کمر درد داریم شکم خیلی بزرگ میشه نه من شکمم تغییر نکرده

اونجوری که خودم وزن گرفتم شکمم تفاوتی نکرده

خیلی ناراحتم شبا از غصه خوابم نمیبره.دیگه نمیدونم چیکار کنم این بچه وزن بگیره

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وزن به ژنتیک و تغذیه ربط داره‌. از الان به بعدم اوج وزن گیری نی نیه‌. خوب بخور و استراحت کن. هیچ ربطی به بدی شما نداره، منم خیلی شبیه شمام. تا آخر ۵ ماه ویار شدیییید داشتم و فقط وزن کم کردم. تا ماه ۷ هم ۳ بار مریض شدم دیگه جونی برام نمونده بود‌. بعدش تازه تغذیمو بهتر کردم. وزن نی نیم ۳۲ هفته همون ۱۶۰۰ و خرده ای بود، دکتر گفت ریزه میزست ولی خب طبیعیه. من خودم ۲۷۰۰ به دنیا اومدم و همسرم ۳ کیلو که دکتر گفت بچم تپلی نمیشه هر کاری کنم چون ژنتیکمون اینجوریع. همینکه سالم باشه کافیه عزیزم نگران نباش فقط چیزهای مقوی بخور و بسپر به خدا