2777
2789
⤶چطوری انگیزه‌مون رو بیشتر کنیم؟⤷

-⌫ از خودت بپرس: هر وقت نااامید شدی از خودت بپرس برای چی و به چه هدفی داری ادامه میدی،چرا داری درس میخونی؟چرا داری زبان میخونی؟چرا داری کار میکنی و...

-⌫ تمرکز روی امروز: تموم تمرکزت رو فقط برای امروز باشه! نزار فکر آینده مضطربت‌کنه چون آینده چیزی جز همین روزات نیست.

-⌫ اهدافت رو خرد کن: اهدافت رو خیلی بزرگ و سخت ننویس، خردشون کن بین بلند مدت و کوتاه مدت این باعث میشه که ذهن آمادگی پذیرشش رو داشته باشه و از پسش بر بیاد.  

من همیشه اینده مضطربم میکنه

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موقع اون چیزی مضطرب میکنه یه کار چند دقیقه ای واس رسیدن بهش انجام بده

من کلا بی انگیزه شدم 

برای رسیدت ب هدفم دیگه ذوقی ندارم

تابستونمو برای خوندن درسا از دست دادم بخاطر همین استرس و تنبلی 

کل روزا فیلم دیدم و بی حال بودم و دلم گرفته بود 

همش میگم من که تابستونو از دست دادم 

دیگه مهر اگه شرو کنم نمیتونم ب کنکور برسونم خودمو

ولی از قبل یکم دهمو خونده بودم

توی یازدهمم میخوندم درسارو

ولی خیلییی استرس دارم

گمراه شدم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
من کلا بی انگیزه شدم  برای رسیدت ب هدفم دیگه ذوقی ندارم تابستونمو برای خوندن درسا از دست دادم ...

شاید مشکل یادگیری پیدا کردین چون آدم وقتی کاری رو چندبار انجام میده ثمری نداره بی انگیزه میشه و این مسیر چند بار طی میشه و کلا سرد میشه در نتیجه میزاره کنار یا اگه ادامه میده به زور و با عذاب

شاید مشکل یادگیری پیدا کردین چون آدم وقتی کاری رو چندبار انجام میده ثمری نداره بی انگیزه میشه و این ...

اخه من هیچ کلاسیم نمیرم 

مشاور تحصیلیم ندارم

همه همکلاسیام دارن 

ولی من خودم میخونم فقط

فقط یه کلاس ریاضی میرم اونم از مهر ماه

خب پکیج بگیر

پولشو ندارم

اگه داشتم که همه چی خوب بود