2777
2789

سلام من دوشنبه رفتم آزمایشگاه گفتم ازمایش بارداری میخوام بدم گفت بتا باید بدید جواب اومد عدد داره ۱۳ دو روز بعدش رفتم جای دیگه گفتم ازمایش میخوام بدم گفت تیتر بتا بده شده ۲۳.۵ حالا هر دوتای اینها مثل هم عدد دارن چه فرقی با هم دارن گیج شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه رنج اون‌ازمایشگاه ها با هم فرق داشته اما شما الان مشکوک ب بارداری هستی گلم اگ عدد بتا بره بالای ۲۵ یعنی بارداری  بالای پنج هم مشکوکی... در حاللت عادی عدد بتا زیر پنج عه...

ممکنه رنج اون‌ازمایشگاه ها با هم فرق داشته اما شما الان مشکوک ب بارداری هستی گلم اگ عدد بتا بره بالا ...

سوالم این ازمایش بتا که عدد نداره این چرا عدد زده شنیدم تیتر بتا عدد داره

عزیزم اینو بخون،برا اونایی ک منظمه و ۲۸ روزس،ابنجوذی در نظر گرفتن.

بتا در حاملگی با این سرعت رشد داره. در غیر این صورت ، شرایط دیگه ای هس،ک باید بررسی بشه،

ی هفته دیگه برو آز بده.

ببینید هفته چندمین.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
سوالم این ازمایش بتا که عدد نداره این چرا عدد زده شنیدم تیتر بتا عدد داره

وا خودتون گفتین ک جفت ازمایشگاه بهتون گفتن تیتر بتا بدین!

دو نوع ازمایش بارداری داریم ساده و تیتر بتا 

ساله فقط میگه بارداری یانه یعنی بتات بالای ۲۵ هسا یا نه اما دومی اگ باردار باشی عدد بتات رو هم میگه