2777
2789
عنوان

دلم گرفته

252 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها شوهر خیلی بی مسئولیتی دارم 

برای مادرشو خواهرش با مسئولیت و با غیرته برای منو بچم بی غیرت و بی مسیولیته

خواهرش تو یه شر دیگه زندگی میکنه یه بار تولد خواهرزاده بود   شوهرمو میخواست بفرسته یه چیزی بخره شوهرم منم برد تند تند راه می‌رفت که ببینه مغازه بازه یا نه من گمش کرد تو تاریکی بلد نبودم آنقدر بی غیرته این 

الان بچم سه سال و نه ماهشه درست تلفظ نمیتونه بکنه رفتیم امروز پارک بچه ههای دیگه مسخرش میکردن میگفت باید این چیزای زندگی رو یاد بگیره میگم بفرستیم مهد خوب میگه نه دم خونه خونمون مکانش اصلا خوب نیست میگم کتاب بخر میگه پول ندارم میگم گفتار درمانی بره میگه اونا فقط پول میخوان میخوای ببری ببرش اما من پول نمیدم. من شاغل نیستم منتظره بابام بچمو ساپورت کنه آنقدر آشغاله این مرد

پدر شوهرم معتاده اینم از خونه ای که ما زندگی می‌کنیم همیشه فراریم و خونه مامانمم چیکار کنم خانوادم منت میزارن شوهرمم اینجوری

عزیزم🥺

خیلی حالم بده خیلی. سرما خورده بود شوهرم آنقدر رو بچم سرفه کرد بچه گرفت الان سرفه های بد میکنه

مادرشو میدید ماسک گذاشت میگفت نزدیک نشو میگیری فقط سرفه ها رو رو سر منو بچم می‌کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله مشکلاتت حلشن شوهرت سرعقل بیاد😳

الان بچم تلفظش مشکل داره خودم با پول مامانم بردمش دکتر گفتار درمانی گفت باید روش کار کنیم وگرنه مدرسه استثنایی میره 

به شوهرم میگم میگه این پول میخواد بگیره این حرفو زد. میگم خوب بذاریم مهد میگه دم خونه بذاریمش میگم دم خونه محیط مناسبی نیست خوشم نمیاد میگه به من مربوط نیست میدونم اینم میخواد از من پول بگیره این عوضی ترینه

بی مسئولیتی خیلی بده من تا باردار شدم همسرم میگفت سقطش کنیم به جای خوشحالی با خواهرش زنگ زد دکتر بر ...

منم همین بودم پدرم به مادرم میگفت سقطش کن . از اول دبستان تا اخر دانشگاه نفهمید من کجام نفهمید من کیم همش دنبال رفیق بازی تا خود الان . ولی به خودم قول دادم اگر ۱ درصد بچه دار شدم پدر خوبی براش باشم

خب عزیزم خرجتو پولتو که مامان بابات میدن ازاین ادم جداشی بهتر نیست

مامانم میده با منت میگه مگه شوهر نداری به من چیه الان طلاق بگیرم هی میخواد بگه طلاق گرفتی بیای اینجا ما رو اسیر کنی و.... میشناسمشون وگرنه تا الان جدا میشدم

امکان شاغل شدن خودت نیست ؟این ادم فقط سربار زندگیت نه همدم ووهمراهت 

نه متاسفانه من یک ساله دنباله کار گشتم هر جا میرم نمیشه نمیدونم چرا

خواستم رشته خودم شاغل بشم دیدم بلد نیستم کاری انجام بدم میگن باید اول پول بدی ما یادت بدیم بعد معرفی می‌کنیم برای کار شوهرم پول نمیده 

جاهای دیگه مجرد میخوان یا تجربه کاری من متاسفانه بعد از داشنگاه ازدواج کردم و تجربه ندارم 

اینم نمیذاره هر جایی کار کنم